Follow:
boeken, kids

Wombat & Vos Avonturen in de stad – Terry Denton

wombat en vos

Wanneer een boek gave illustraties heeft kan het zomaar eens een groot succes worden bij je kind(eren). Thomas herkende de stijl van de tekeningetjes al van een boek van de Waanzinnige Boomhut die hij op zijn boekenplank heeft staan. Hij wilde dan ook meteen beginnen met lezen. Wombat & Vos is mee op vakantie geweest en heeft voor het nodige leesplezier gezorgd.

Achterflaptekst ‘Wombat & Vos avonturen in de stad’

wombat en vos

Terry Denton is wereldberoemd door zijn tekeningen voor de Waanzinnige Boomhut-boeken. Maar wist je dat hij ook een fantastische verhalenverteller is?

Wombat is een coole, zeldzame stadswombat die niet van regen houdt, maar gek is op friet. Vos is onrustig en humeurig en draagt graag een mooie cape. Als ze samen een avontuur beleven, loopt het geheid in de soep!

Samenvatting

wombat en vos

Wombat en Vos zijn 2 figuurtjes waar je als kind meteen fan van bent. Dit deel is het eerste deel in (hopelijk een heel lange) nieuwe serie. Het leuke aan de personages is hun totaal verschillende karakters. Wombat is een durfal, altijd vrolijk en ondernemend. Vos ziet er wel stoer uit met zijn cape, maar is erg angstig en een gigantische pechvogel.

In het boek beleef je 3 dagen de meest bizarre avonturen met het tweetal. Problemen bij de ijscoman, een achtervolging…volop avontuur.

De tekst is erg makkelijk en toegankelijk om te lezen voor kinderen vanaf een jaar of 7. Korte stukjes tekst die rijkelijk voorzien zijn van zwart/witte cartoon tekeningen.

wombat en vos wombat en vos

Dat Terry Denton mooie illustraties kon maken heeft ie al ruimschoots bewezen, maar hij kan ook nog een fantastische verhalen schrijven. Thomas heeft genoten van deze twee geweldige personages en hun leuke avonturen!

Informatie

Wombat & Vos Avonturen in de stad – Terry Denton

Uitgeverij Condor

Hardcover, 144 pagina’s

ISBN: 9789492899392

Prijs: €7,50 (actieprijs)

Verkrijgbaar bij de boekhandel en bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb het boek ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge