Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #190

hillybillybeauty.nl

En dan is eindelijk zover, we gaan verhuizen! Een week waarin we allemaal flink hebben gebuffeld, het ook nog eens best warm was, en we genieten van het nieuwe huis en alle ruimte. Benieuwd naar al wat vorderingen in het nieuwe huis? Ik show met heel veel liefde al wat foto’s 😉

Maandag

Als eerste ging ik met Amy naar de Ikea om onze bestelling op te halen en even binnen nog wat dingen. Het was druk!! Maar we hebben de spullen toch nodig 😉 (en uiteraard kwamen er ook dingen in de kar die we niet meteen nodig hadden haha)

Ook zagen we wat mooie items voor in de tuin. Maar dat halen we een andere keer.

Voor mijzelf haalde ik eindelijk het trolley karretje. Hier komen mijn boeken in die ik als recensie exemplaar heb ontvangen bijvoorbeeld. En in de groene kleur. Ik vind hem geweldig!

Voor Fenna haar bed moest ik nog een bodem halen bij de Gamma. Dus ik kon weer in de auto en op naar de gamma. Andries was werken vandaag, dus deze klusjes kwamen op mij neer.

Maar het resultaat mocht er zijn! Fenna is dolblij met haar nieuwe bed. En Thomas kan het ook wel waarderen zoals jullie kunnen zien.

We hebben weer een hoop kunnen doen vandaag. Ik ben tevreden, moe en voldaan!

Dinsdag

In de ochtend gingen Andries en ik eerst naar een meubelzaak om de laatste meubels te bestellen. Eindelijk is deze prachtige buffetkast besteld! Ik kan niet wachten totdat hij in de woonkamer staat en ik hem kan inrichten. Wat een beauty!

Op de terugweg zette ik Andries in Nootdorp af. Hij ging vandaag namelijk de muur verven. De muur die ik qua kleur heb uitgekozen. Ik ben er verliefd op…

Ik kan niet op de foto vastleggen hoe mooi de kleur is. Maar ik ben er zo blij mee! Het is chalk paint van het merk Annie Sloan.

In de middag kreeg ik van Fenna mijn moederdagcadeautje. Deze had wat vertraging opgelopen. Maar dat maakt niet uit, want kijk eens wat leuk!!

Hij staat inmiddels al op mijn nieuwe meubel in mijn nieuwe slaapkamer met al mijn kwasten erin. Kan ik er elke dag naar kijken 🙂

Laat in de middag ging ik met Amy naar de tandarts. Zij heeft opeens een uitbraak van zweertjes en spruw in haar mond en kan amper eten. Zo vervelend! Ook leek het tandvlees wat terug te trekken…

Op advies van de tandarts moet zij nu 2x per dag spoelen met perio-aid. En nu ik deze Dairy tik kan ik melden dat het SUPER spul is! Het gaat al zoveel beter!! Ik ben het ook gaan gebruiken om mijn tandvlees conditie even op te krikken. Ontzettend blij dat we dit mondwater hebben getest.

Woensdag

Even een ontspannen momentje tijdens alle chaos rond het verhuizen.

Donderdag

Vandaag vergeten foto’s te maken. Mijn moeder en zusje kwamen in de middag bij het nieuwe huis kijken. Het was zo gezellig weer even om ze te zien en te kletsen. We kregen nog een leuk plantje, Andries een fles wijn en Amy al cadeautjes voor haar slagen. En ze vonden het huis ontzettend mooi!!

Vrijdag

Andries jarig! We konden het natuurlijk niet echt vieren door de drukte. We gaan volgende maand wel met een dag mooi weer iets in de tuin organiseren voor onze verjaardagen ofzo.

Terwijl ik thuis druk aan het inpakken was bleef Andries in het nieuwe huis wachten op de leenmeubels. Maar wat bleek….héél veel van onze nieuwe meubels zaten er al bij!!

De nieuwe lamp.

En ook het bankstel kwam al binnen!

De eettafel was er ook al (wel met leenstoelen)

(het is nog even een beetje schuiven hoe we hem precies willen. Onder de eettafel komt ook nog een mooi kleed)

Andries heeft meteen de mooie canvassen opgehangen van de kids. Ook de bartafel in de keuken kwam al binnen. Hier kunnen we lekker ontbijten of als ik aan het koken ben kan ik af en toe even relaxen.

Bij de Ikea heb ik even een handig krukje gehaald. In de keuken kon ik namelijk niet bij de bovenste twee planken, haha.

Stukje bij beetje wordt het steeds meer ons eigen stekkie.

Ook superblij met onze nieuwe broodtrommel! Hij is zooooo mooi!

Vandaag zijn we officieel over in het nieuwe huis! Onze eerste nacht slapen in de nieuwe slaapkamers! Spannend!

Zaterdag

Na een onwennige nacht (volgens mij als enige van het gezin) ging iedereen in de ochtend naar hockey. Ik bleef alleen thuis, wow, in mijn eentje in het nieuwe huis. Kon ik mooi even wat dozen in alle rust uitpakken.

In de loop van de ochtend ging ik met Thomas en Andries even een rondje lopen in de wijk. Uiteraard even langs de mogelijke nieuwe school voor Thomas (na de zomervakantie). Het is maar 5 minuten lopen! Wat een luxe!!

En in de middag ging Andries samen met 2 van mijn broers de wasmachine en droger ophalen bij het oude huis. Gelukkig heb ik van die sterke broers!!

Elke keer als ik nu een verhuisdoos leeg heb ben ik weer helemaal blij..haha.

Zondag

Ik was vroeg wakker met Thomas en ben een paar uur beneden lekker aan het rommelen geweest. Ik ben maar een schema gaan maken met wat ik deze week allemaal schoon wil maken. Ik had al een heleboel schoongemaakt. Maar ik wil alles weer even nalopen. Ook is het vandaag weer een dag om verder te gaan met het opruimen. Ik kan niet wachten tot alle meubels binnen zijn! Aankomende week is ook de sleuteloverdracht en komt de overwaarde van ons oude huis vrij. Dan kunnen we ook weer wat dingen aanschaffen (nieuwe wc brillen! haha). Ik ben zo blij met ons nieuwe huis….

Deze allesreiniger van Method ruikt trouwens zó lekker!

Zo, alles weer schoon en fris!!

Liefs Hilde

** Dit artikel kan affiliate links bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge