Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #226

hillybillybeauty.nl

Nog even, en dan is het vakantie! Ik heb zelf 3 weken vrij (verspreid over de 6 weken schoolvakantie) en ik kijk er best een beetje naar uit. Geen wekkers meer in de ochtend, geen gehaast en geregel. Maar nog even volhouden! En hoe doe je dat het beste? Lekker genieten van boeken, elkaar en de mooie momentjes.

Maandag

Had ik al verteld dat wij opeens een frambrozenstruik in de tuin hebben? En dat die ook nog eens heel veel frambozen geeft dagelijks? Wat een cadeautje!

En vandaag was ik aan het werk in de Mall ipv het Centrum. En daar lag een mooie lp voor Amy klaar. Ze heeft de standaard versie al, maar als echte Harry Styles fan moet je natuurlijk ook de limited edition hebben 😉

Dinsdag

Vandaag een dagje werken in het Centrum. En daar lag een cadeautje voor Amy klaar. Ik kon niet wachten haar reactie te zien als ik thuis zou komen. Voor Fenna nam ik nog een bioscoop bon mee. Af en toe de kids verwennen is gewoon leuk 😉

En mijzelf verwennen moet af en toe ook weleens toch? 😉

Woensdag

Vandaag werkte ik een dagje extra in de Mall. Thomas had ‘juffendag’ op school en mocht verkleed. Het werd; James Bond!

Maar ook James Bond heeft weleens een ongelukje! Ik werd namelijk, nog maar net aangekomen op mijn werk, gebeld door de juf dat Thomas in de sloot was gevallen! Hahahahahaha….En hij moest echt even naar huis om te douchen en schone kleren aan te gaan doen. Gelukkig lag Amy thuis in bed en kon Thomas zelf naar huis fietsen. Zal je net zien als je een dag extra moet werken…lol.

Op mijn werk verlekkerde ik mij weer aan de tafel met Engelse titels…zalig!

Note; aan het einde van de werkdag was de tafel weer geplunderd 😉

Zelf nam ik ook nog wat leuks mee 😉

Donderdag

Vandaag mijn laatste dagje werken voor mijn weekend. En daar kon ik mij niet inhouden toen er weer een Engelse order (dozen vol Engelse boeken!) binnenkwam….ik hou van mijn werk!

Vrijdag

Vandaag begon mijn weekend. En die werd meteen ingeluid met een nachtelijke attack van muggen…

Ik was echt heel erg moe vandaag. Even bijkomen van het werken deze week. Dus ik plofte op de bank en heb lekker veel gelezen. Ook maakte ik even een foto van alle boeken die ik in juni las…

Zaterdag

Vandaag ging ik gezellig even met Thomas op pad. Even een stukje fietsen en wat boodschapjes halen. Hij kocht nog van zijn zakgeld wat Pokemon kaartjes en zag dat er nu ook een kaartjesboek van Minecraft was! Nou, die moest natuurlijk ook mee…

Verder een gezellig dagje met elkaar. Lekker pizza eten en genieten van de vrije zaterdag.

Zondag

Mijn weekend zat er alweer op. Ik moest vandaag werken in het Centrum. Het was een gezellige, drukke dag vandaag. Fijn om te zien dat de klanten weer terugkomen en mooie stapels boeken meenemen.

Na mijn werk nam ik de bus naar Voorburg om naar de verjaardag van mijn broertje te gaan. Vanaf het station wilde mijn vader mij wel komen halen, maar ik besloot te gaan lopen. Misschien heb ik eindelijk de drive gevonden om wat aan mijn conditie/lijn te gaan doen 😉

Andries en de kids gingen met de auto naar mijn vaders huis. Daar hadden we een gezellig avondje met elkaar. Toen gauw naar huis, want Thomas moest naar bed en de EK finale begon (waar ik 5 minuten van heb gezien….lol). Ik dook lekker met een boek in bed terwijl de rest van het gezin + vriendje Fenna naar het voetbal keken.

Nog een weekje, en dan lekker 2 weken vakantie voor mij!!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge