Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #57

Een ontzettend drukke week was het weer. De kids weer naar school, alle sporten weer begonnen, Andries die een lang weekend naar Spa ging, feestjes, wedstrijden, noem maar op. Ik was deze week een ware taxi chauffeur! Zo druk dat er gisteren voor het eerst een keer geen artikel online kwam. Excuses!

Maandag

Toen alle kids naar school waren zag ik op Amy haar kamer een leesboek liggen! Het is een wonder! Amy leest zowaar! Haar beste vriendin had dit boek aangeraden, ik hoop dat ze eindelijk eens van lezen gaat houden.

En kijk eens hoe blij Thomas kijkt! Weer naar school!

Hij kwam wel wat verdrietig uit school. Zijn twee beste vriendjes zijn door naar groep 3, dus die mist hij nu heel erg. Maar dat is even nieuw, het komt vast wel weer goed. 😉

Dinsdag

Vandaag een dag van opruimen. Zo’n zomervakantie geeft me toch een troep in huis. Ik was daar lekker mee bezig. Andries had avonddienst, dus ik moest met Fenna mee naar hockey. Toch wel weer fijn hoor, dat ritme.

Woensdag

In de middag lekker vrij! Dat kwam goed uit, want Andries wilde met Thomas even een flink stuk fietsen. Onderweg kwamen ze nog een stoere boomhut tegen!

Ik liep met de meiden een deel van de krantjes, en toen moesten Andries en de meiden alweer op pad voor hockey. Kon ik met Thomas even lekker rustig tv kijken. Ik merk dat ik ook wel weer moet wennen aan het vroege opstaan hoor! haha

Donderdag

Vandaag boodschappen gedaan en langs de apotheek. Dat laatste koste mij gewoon 3 kwartier! Man, ik was het zo zat. Maar ja, de spullen voor Thomas’ zijn eczeem moesten écht gehaald worden.

In de avond reed ik Fenna op en neer naar hockey training. Ik dook niet al te laat in bed, ik was moe!

Vrijdag

Andries ging vandaag naar Spa. Hij gaat dit weekend naar de Formule 1, dus die ging bepakt en bezakt weg. Ik haalde Thomas uit school, Fenna speelde bij een vriendinnetje. Heerlijk weekend!

In de middag haalde ik Fenna op, snel eten en toen door naar zwemles. In de avond keek ik hockey met de meiden. Lekker een meidenavondje!

Zaterdag

De wekker ging vééls te vroeg! Ik moest Fenna om kwart voor 8 al afzetten in Rijswijk bij hockey. Ik reed toen naar huis, pikte Thomas en Amy op en reed met hun naar Den Haag waar Fenna moest spelen om 9 uur.

En het was zelfs al warm zo vroeg! Fenna ging na de wedstrijd door met haar team voor een sportief teamuitje.

Amy, Thomas en ik gingen naar huis en deden niet heel veel. Ik las heerlijk verder in mijn boek, en Thomas en Amy waren super lief samen!

Fenna werd einde van de middag gelukkig thuisgebracht. Dat scheelde mij weer een ritje minder. Toen gingen Thomas en ik eten halen. Ik had de kids hun lievelingseten beloofd….

 

mjammie!

In de avond keken we de finale vrouwen hockey. En ze wonnen! Yay!

Zondag

In de ochtend ging ik met de kids naar de kerk. Ik had crèche en Amy wilde natuurlijk graag haar vriendje weer zien! (zo zoet..haha ). Thomas vindt het knutselen tijdens de kidsclub altijd het leukste.

Daarna reden we door naar Voorburg waar ik Fenna moest afzetten voor een feestje. Die had weer een toffe middag!

Amy moest ik een uur later in Rijswijk afzetten bij de hockeyclub, die moest invallen bij de C2. Die speelden uit in Utrecht, dus die was de hele middag onder de pannen. Met Thomas genoot ik in de middag even van mijn rust. Ik begon al aardig hoofdpijn te krijgen, dus ik deed niet veel.

Ik kon weer beginnen aan een nieuw boek! Mijn doel van 12 boeken moet toch gaan lukken dit jaar. Ik heb het weer helemaal te pakken!

Om half 5 moest ik Fenna weer ophalen. Snel naar huis, eten en toen werd ik door Amy gebeld dat ik haar weer kon oppikken in Rijswijk. Dus kon ik weer in de auto springen. Eenmaal thuis ben ik op de bank geploft en niets meer gedaan. ( behalve mijn blog ). Morgen alles weer naar school en Andries weer terug, dan mag hij weer wat taxi beurten voor zijn rekening nemen. 😉

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo dat was een drukke week!
  Fijn dat jullie weer bezig zijn met een normaal ritme en dat de scholen weer begonnen zijn.
  Het geeft niets als er een keer geen artikel van je online is.
  Je hebt nog vele andere die belangrijker zijn en die ook moeten gebeuren…..

  Xoxo

  augustus 28, 2017 at 07:52
 • Reply Mariëlle

  Wat een druk weekje! Ik ben blij dat wij nog 1 week vakantie hebben. Lianne mag maandag beginnen in groep 7 en Manon mag dinsdag beginnen op het voortgezet onderwijs. Spannend!!

  augustus 28, 2017 at 13:05
 • Reply Jessica J.

  Taxi Hilde, hehe. Druk weekje, zeg. Jij bent beter op weg je leesdoel te halen dan ik! Ik kijk teveel series, vrees ik. 😛
  Die foto van Thomas en Amy samen is zo lief!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #67 • Levensgenieten, Cultuurmarkt en kattenkwaadMy Profile

  augustus 28, 2017 at 13:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge