Follow:
fashion

Nog veel meer moois van Tante Betsy!

Tante Betsy Najaar

Ja dames, zitten jullie net als ik alweer reikhalzend uit te kijken naar de volgende lichting van Tante Betsy? Susan van 365daysofhappytantebetsydresses heeft ook al op haar blog de nodige sneaks laten zien. Ook ik wilde wat gave jurkjes die op mijn wishlist staan aan jullie showen. Teveel moois!

Susan is altijd heel handig in het maken van dit soort mooie collages. (ik niet, haha ). Ook deze heeft ze weer super gemaakt met de 4 prachtige modellen van Tante Betsy. En als je deze pracht jurkjes zo op een rij ziet word je toch hebberig? ( ik wel namelijk! )

Ik had nooit gedacht dat ik dit model zo mooi zou vinden staan. Ik ontving een tijdje geleden de Dress Lemonade Butterfly Green ( review volgt ) en die heeft dezelfde halslijn als de prachtige jurk hierboven. En ik kan je zeggen, ook vrouwen met een wat kleinere boezem kunnen dit overslagmodel heel goed hebben! Ik vind het printje van deze ook weer prachtig.

Tante Betsy najaar

En uiteraard is het mooie doorknoopmodel er ook weer. Dit is toch een model wat ik, samen met de zippie jurkjes, een paar keer per week draag. ( de big flower jurken zijn nog steeds favoriet! ). Donkerblauw is ook één van mijn favoriete kleuren, dus ook deze jurk staat zeker op mijn ’to buy list’. 😉

De Zippies!!!! Absolute toppers van Tante Betsy. Van de Sporty Dresses heb ik uiteindelijk alle kleuren in mijn kast kunnen hangen. Als ik in de ochtend niet veel tijd heb pak ik eigenlijk altijd een zippie. Ideale jurkjes die geweldig zitten en super gaaf staan! Ik hoop dat ik ook van deze serie  iets in mijn kast kan bijhangen. ( ik moet wel nodig hangertjes kopen merkte ik laatst 😉 )

En alsof Tante dacht: “die Hilde, die gaan we het eens lekker moeilijk maken in haar ( soort van ) No Buy periode. We gaan gewoon nóg een serie zippies lanceren!”, viel ik bijna achterover toen ik deze geweldige zippies zag! Die rode! Love!!!! Gelukkig heb ik verder geen andere “zwaktes” waar geld aan uitgegeven wordt. Dus ik gun mijzelf af en toe nog een jurkje extra naast de gekregen jurkjes. ( ik moet toch iets te kiezen hebben om aan te trekken toch? 😉 ).

Hetzelfde printje, maar een ander model. Rechts het model met de prachtige overslag en hals. En het model links vind ik echt super leuk! Dat kraagje!! Ik heb een donkerblauwe versie gezien met fuchsia kraagje, ook die staat op mijn wishlist!! Geweldige kleurencombinatie blauw/roze. Ook het feit dat dit een wat rustiger printje is vind ik erg sjiek.

Deze jurk had ik tijdens het bezoeken van de fotoshoot al gespot. Een prachtig printje met het super leuke witte vogeltje als detail. En het doorknoopmodel is gewoon een prachtmodel bij mijn figuur. Door het striklint camoufleer ik mijn buik redelijk en het gesmokte stofje bij de boezem is ook weer een extra mooi detail wat het jurkje nét even anders maakt. Deze komt zeker in mijn kast te hangen!

En ja, de jas….zucht. In prachtig koningsblauw. Een mooie sjieke mantel die elke vrouw wel heel mooi zou staan gok ik zo. Dit is toch dé musthave voor elke Tante Betsy fan?? Ik ga nú een geldboom planten….doei!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi en de Pieper staat ook op mijn wishlist 😉

  Xoxo

  september 16, 2017 at 11:09
 • Reply Corry Rutten

  Inderdaad mooie kleuren en prints maar heb 2 maanden koopstop
  Durf al bijna niet te kijken bij de shows zoveel leuke jurken die ik wil

  september 16, 2017 at 21:22
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha lekker ding! Mijn geldboom is mijn kledingkast vol met items die ik sinds Tante Betsy niet meer draag. Alhoewel ik nu ook een ‘suikeroompje’ heb, manlief kocht gisteren een jurk voor me. Ik wilde hem zelf afrekenen van verjaardagsgeld en toen vroeg Binnie of ik hem dan twee keer wilde betalen whahaha. Hij had me ook al voor mijn verjaardag twee jurken gekocht.

  De nieuwe overslag jurken zijn geweldig hè?! Ik ben er zo blij mee! En inderdaad geschikt voor alle soorten bustes ;).
  De Flower Branch jurken zijn trouwens in Lemonade model en Snappie model (dus geen doorknoopmodel).
  De Pieper jurken (vogeltjesprint) zijn de enige doorknoopjurkjes dit seizoen. Maar van de zomer zal Tante dat vast weer goed maken, ik ben zelf ook weg van doorknoopjurkjes.
  En de zippies zijn stuk voor stuk gaafff! De Sporty Cherry Blossom jurkjes vallen wel weer iets krapper, maar ik pas in een L. Bij de kipfiletjes is hij ook wat strak, maar het past (zie mijn Live on Facebook filmpje hihi).
  De Zippie Blossom (klaverprint) valt iets ruimer in de maat, maar voor mij is dat perfect.
  Het is een heerlijk gave collectie en zo kunnen we met ons allen ook deze winter Nederland opvrolijken! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…SoMuch creative Tante Betsy girlsMy Profile

  september 18, 2017 at 09:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge