Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #141

Deze week weer een ziekenboeg. Ik moest met Amy naar het ziekenhuis en de dokter, geen leuk nieuws allemaal. Wél hadden we prachtig weer deze week en daar genoten we volop van. Skateboarden en hockeyen in het zonnetje is natuurlijk prettig! Wat deden we nog meer deze week? Ik laat het jullie zien!

Maandag

Thomas is nog een beetje onzeker met het skateboarden, maar als Fenna er bijvoorbeeld bij is dan komt ie al helemaal los. Hij probeert steeds meer uit en vindt het echt ontzettend leuk. Gelukkig is het weer al iets beter aan het worden zodat hij ook lekker naar buiten kan.

Dinsdag

Mijn bestelling bij Bookdepository kwam binnen vandaag. Altijd blij met nieuwe gave boeken. Het meest rechtse boek is trouwens van een Nederlandse uitgever en voor Thomas binnengekomen. Ik heb weer een paar mooie pareltjes om in mijn boekenkast te zetten en te gaan lezen binnenkort.

Vandaag moest ik met Amy naar het ziekenhuis voor de uitslag van de MRI. Uiteraard best een beetje spannend of er nu iets uitkomt na de pijn en vochtophoping in haar knie.

En inderdaad, er kwam wat uit…..Amy moet geopereerd worden. Een stukje kraakbeen is afgebroken (schijnt meniscus te zijn) en zit dus los. Tijdens een kijkoperatie zal de chirurg besluiten het stukje te verwijderen of het weer vast te zetten. Dikke pech dus! Maar hopelijk dat na de operatie en het revalideren Amy weer helemaal pijnvrij zal zijn.

Thomas is toe aan vakantie….lekker chillen in een zelfverzonnen “hut”.

Woensdag

Vandaag is Andries jarig! 35 jaar maar liefst. Amy en ik zijn natuurlijk aan de lijn, maar we hadden rekening gehouden met de tompouce qua kcal. Wij keken hier al dagen naar uit….zalig!

We hebben er volop van genoten!

Met Amy moest ik nog naar de dokter, zij zat met een oorpijn waar ze niet van kon slapen. En inderdaad, oorontsteking. Dus Amy ook nog aan een kuurtje….

Thomas kwam uit school met zijn schoolfoto bestelformuliertje. Ach, wat een droppie is het toch…

Donderdag

In de ochtend moest ik de auto wegbrengen voor een beurt en ging ik op de fiets terug naar huis. Gelukkig was het lekker weer zodat ik in het zonnetje kon fietsen. Meteen mijn beweging ook weer een beetje op peil krijgen.

Mijn proWIN bestelling kwam binnen met daarin deze nieuwe heerlijke bodyspray! En hij ruikt naar sinaasappeltjes, super lekker.

Vandaag werd er natuurlijk ook gestemd!

Helaas was de auto niet op tijd klaar om Thomas op te halen met de auto dus moest ik dat op de leenfiets doen. Daar zat natuurlijk geen stoeltje achterop dus Thomas moest dat hele stuk op de bagagedrager zitten en de achterband was ook ontzettend zacht. Hij kreeg zo’n pijn aan zijn billen dat we maar een stuk zijn gaan lopen.

Ik kookte voor het eerst iets met pompoen lasagnebladen, extra gezond. Ik vond het erg smakelijk!

Met courgette, spinazie, witte kaas en suikervrije pastasaus….mjammie!

Thomas lag vanavond wel héél raar in zijn bed! Zou hij nog pijn in zijn kont hebben soms? haha

Vrijdag

Amy is al de hele week thuis door haar oorontsteking en griep. Daarom loopt deze week toch weer een beetje anders dan normaal. Vandaag was Thomas ook thuis, die had heel slecht geslapen en was kapot. Ik fietste in de ochtend in het heerlijke zonnetje naar de garage om de auto op te halen en deed wat boodschappen. Vandaag aten we zelfgemaakte pizza met een havermout bodem!

Ik vind dit echt super lekker! En veel gezonder dan een normale pizza.

Ook maakte ik alle bestellingen klaar voor uitlevering.

In de avond kwamen mijn schoonouders nog even langs om wat langs te brengen voor Amy haar kamp. Was gezellig.

Zaterdag

In de ochtend gingen Andries, Thomas en ik richting Wassenaar voor de wedstrijd van Thomas. Het weer was niet verkeerd, dus absoluut geen straf om de wedstrijd te kijken. Ze werden weliswaar dik ingemaakt, dat mocht de pret niet drukken.

In de middag bracht mijn vader Amy naar Zoetermeer waar ze met een groepje van de kerk richting Rotterdam gingen voor de EO jongerendag. Amy was blij dat ze precies op tijd aardig was opgeknapt.

Ze vond het fantastisch!

Wij gingen met Fenna mee naar haar wedstrijd. Dat werd een dikke 7-0 overwinning! Toch altijd fijn om naar een wedstrijd te kijken als ze winnen natuurlijk. 😉

Thuis keek ik naar hockey op tv en iedereen in huis deed lekker zijn eigen ding. Andries moest in de middag weer weg voor het team dat hij traint en ik at met Fenna en Thomas saampjes. Om half 11 in de avond moest ik Amy weer in Zoetermeer oppikken na een lange dag. Daarna ging ik lekker naar bed.

Zondag

Amy en ik gingen vandaag lunchen bij mijn broer en schoonzusje. Ik zou daar even naar het probleem met de ramen kijken. Even proberen met proWIN of het mij wel zou lukken. Helaas tevergeefs….

Ondertussen was Thomas bij mijn vader om met mijn jongste broer te skateboarden…

Kijk, als je het van je oom kunt leren is dat natuurlijk helemaal een feest! Super tof!

Eenmaal thuis keek Andries de race van Max Vertappen en lag ik heerlijk op bed met een boek. Een betere besteding kon ik op dat moment absoluut niet bedenken…haha. Genieten!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge