Follow:
reizen

Ik ga naar Bath en dit staat er op mijn shoplist…

Aankomende week is het weer zover! Ik ga weer met mijn moeder en zusje voor een paar dagen naar Bath in Engeland. Een prachtige stad met lieve mensen en heerlijke winkels. Uiteraard zijn we al weken aan het brainstormen waar we gaan eten en welke winkels we allemaal willen afstruinen. En een wishlist met wat ik daar wil aanschaffen heb ik al maanden klaarliggen (en wordt ook telkens weer aangevuld). Wat er allemaal op staat?

Waterstones

Een bezoekje aan de Waterstones (meestal meerdere keren) staat heel hoog op mijn lijstje. Ik heb namelijk een aantal boeken die ik in Engeland wil kopen.

Deze boeken wil ik sowieso halen, maar ik gok dat ik ter plekke voor nog wel wat meer titels zal vallen.

 

Boots & Superdrug

Een bezoekje aan de drogisterijen in Engeland is zalig! Andere merken, andere producten vind ik altijd al erg leuk om aan te schaffen. Iets wat je in Nederland niet kan krijgen is natuurlijk extra bijzonder. Vorig jaar kocht ik van het huismerk van Boots een paar heerlijke producten. De facewash zal ik extra inslaan daar.

Meestal halen we ook nog wat maskertjes en een leuke kerstkalender. Wellicht wel die van Cath Kidston!

Debenhams

Dit warenhuis heeft heel veel verschillende afdelingen. Voor luxe make-up merken zoals Lancome of Too Faced kan je hier terecht. Maar ook op de dameskleding afdeling zijn wij vorig jaar goed geslaagd! Ik maakte daar kennis met het merk Monsoon. Super leuke items heb ik daar al van in mijn kast hangen. Ik moet nog een aantal warmere tops met lange mouw hebben voor deze winter, dus daar ga ik naar op zoek.

Zoflora! en andere ‘cleaning’ producten

Deze “verslaving” komt echt door mijn moeder. Zij is gek op Engelse schoonmaakproducten. Zij volgt op Instagram allemaal ‘cleaning ladies’ en ziet daardoor allemaal producten voorbij komen die wij niet hebben in Nederland. Zo ook Zoflora. Ik heb inmiddels al een aantal flesjes, maar er zijn nu ook speciale kerstgeuren. Daar gaan we naar op zoek!

Ook gaan we op pad voor de Dettol kerst spray. Ik gebruik de spray zelf heel veel, dus ik mag hier wel iets van inslaan.

En ik gok dat er nog meer items mee de koffer in gaan. Geurende pedaalemmer zakjes, kerst afwasmiddel, carpet spray etc….

Snoepjes en toetjes

Ik mag niet thuiskomen zonder zakken Iced Gems!

En voor toetjes wil ik natuurlijk Angel Delight inslaan! En dan vooral banaan en witte chocolade…mjummie!

En ik gok dat dit nog maar een heel klein stukje van mijn wishlist is. Uiteraard zal ik een shoplog laten zien op mijn blog als ik terug ben. Dan laat ik alle schade wel even zien šŸ˜‰

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply MariĆ«lle

  Super leuk! Hoe gaan jullie erheen? Vliegen, met de boot of met een bus? Ben even benieuwd.. Vorig jaar zijn wij een weekendje met de boot en trein naar Londen geweest en dat is ons toen zo ontzettend goed bevallen. Misschien volgend jaar weer een leuke reis naar Engeland (ik hou er van) In ieder geval: alvast super veel plezier!!

  oktober 31, 2019 at 10:22
  • Reply hillybillybeauty

   We gaan vliegen (met een extra koffer om in te checken haha). We vliegen op Bristol en daar met de taxi naar Bath. In maart zijn we naar Canterbury geweest, ook een aanrader! Ik ga absoluut genieten :-))) thanks!

   oktober 31, 2019 at 10:25

  Leave a Reply

  CommentLuv badge