Follow:
lifestyle

Op zoek naar de leukste badkameraccessoires

Het plannen van de verbouwing van onze badkamer is al leuk, maar stiekem vind ik de zoektocht naar mooie badkameraccessoires nóg leuker. We houden alle aanbiedingen van bouwmarkten in de gaten of er al iets voor ons bijzit. Een mooie douchekop of een gave wastafel bijvoorbeeld. Maar ook de accessoires zijn van belang straks. Die maken de nieuwe badkamer helemaal af!

Onze badkamer gaat helemaal gestript worden en wordt dus echt helemaal nieuw gebouwd. Hoe wij de badkamer in grote lijnen gaan laten maken heb ik al eens in een moodboard laten zien. Alles wat nu aan meubels ( 2 kastjes en een hangend kastje ) in de badkamer staat is oud. Alles moet dus vervangen worden.

Dit is een beetje hoe het gaat worden van bovenaf gezien. Maar uiteraard moet er nog wat sfeer toegevoegd worden, evenals praktische items.

Op Pinterest heb ik al veel inspiratie opgedaan. Zo zag ik deze radiator om je handdoeken mooi aan op te hangen en te laten drogen. Deze vind ik erg mooi.

Ook hebben we voor het eerst sinds we hier wonen dadelijk een tweede toilet. ( eindelijk! ). Dus daar moeten natuurlijk ook wat accessoires voor komen.

Deze wc rolhouder vind ik echt gaaf! Die imitatie pijpleiding waar je de rol aan hangt, super tof! Ook een plankje vind ik een must. Onze badkamer is niet groot, dus alle ruimte moet je goed benutten. En een beetje groen in de badkamer wil ik ook graag. Dus een leuk plantje zoals die op de foto vind ik helemaal geweldig. En ja, dan moet je ook plankjes hebben 😉

Op dit moment heb ik 2 plastic wasmanden in de badkamer staan. Hierdoor kan je deur eigenlijk niet goed open. ( te kleine ruimte ). Ook zijn de wasmanden niet stevig, dus zijn altijd half ingedeukt. Het staat gewoon niet mooi! Mijn oog is nu gevallen op deze Brabantia. Mint kleur, super tof gewoon!

Ook heeft ie 60 liter inhoud, dus dan heb ik aan 1 mand meer dan genoeg. Scheelt een hoop ruimte!

Om te voorkomen dat dadelijk in de douche alle shampoo’s, douchegels etc op de grond komen te liggen, moet er ook een rekje komen. Ik vond deze wel erg handig!

Ook hoop ik dat er nog ruimte is naast de toekomstige wastafel en spiegel voor een paar van deze prachtige planken. Ik wil het hout en het groen wat vaker terug laten komen in de nieuwe badkamer. Een soort spa-gevoel zeg maar.

En aangezien ik aardig wat spulletjes heb op beauty gebied heb ik die plankjes ook gewoon nodig straks. 😉

Een aantal accessoires zullen wellicht pas gekocht worden als de badkamer klaar is. Soms moet je het ook eerst zien om te kijken of het überhaupt gaat passen. Maar ik kan uren neuzen op het internet op zoek naar inspiratie voor de nieuwe badkamer. En dit geeft mij meteen extra motivatie om extra te sparen. 😉

In wat voor stijl is jullie badkamer?

Liefs Hilde

** Spon **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Anita Willems

  Heerlijk is dat hè, een beetje wegdromen en nadenken over hoe het moet worden. Dat spul van Brabantia is inderdaad klassiek goed.

  augustus 17, 2017 at 07:20
 • Reply Kim

  Hele toffe ideeën!
  Kim onlangs geplaatst…Mijn omgekeerde bucketlist!My Profile

  augustus 17, 2017 at 09:05
 • Reply chucky1012

  Dat ziet er zo leuk en mooi uit 😉

  augustus 17, 2017 at 09:47
 • Reply Jouvence

  Leuke items heb je gescoord!

  augustus 17, 2017 at 14:41
 • Reply Bianca

  Waar komt de wc rolhouder met het plankje vandaan?

  mei 25, 2019 at 17:19
  • Reply hillybillybeauty

   Dat is een plaatje van pinterest, dus geen idee helaas.

   mei 25, 2019 at 17:50
 • Reply Bianca

  Op jouw site onder de badkameraccessoires.

  mei 25, 2019 at 18:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge