Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz Black

Tante Betsy Zippie Cactus

Hoe blij kan je worden van het lanceren van een nieuwe Tante Betsy collectie?! Nou, ik kan je vertellen, héél blij! Na mijn dipje (persoonlijk, en niet wat Tante Betsy betreft overigens) ben ik weer helemaal in de stemming om de jurkjes te showen. Ik heb al een flinke wishlist van de eerste lichting nieuwe collectie en de Dress Zippie Cactus Diaz stond daar ook bij. Glunderend maakte ik het pakketje open wat ik super lief kreeg van Tante Betsy dames, en vandaag show ik hem voor jullie.

Tante Betsy Zippie Cactus

Je kan de Zippie Cactus met ontzettend veel kleuren vestjes/panty’s/schoenen combineren. In de print zitten de kleuren, rood, groen, wit, blauw, geel en roze. Ideaal om terug te laten komen in een eventueel vestje. Ik koost vandaag voor mijn rode Tante Betsy Cardigan, maar ook het Vera Jacket in het rood zou er super gaaf op kunnen.

Tante Betsy Vera Jacket

Ik draag van de Dress Zippie Cactus Diaz maat L. Ik heb ook draagmaat L (van Tante Betsy) en het jurkje zit als gegoten. Hij knelt nergens en sluit mooi aan. De Zippie is één van mijn favoriete model jurkjes. (ook de Shirt Dress met de knoopjes en de Trixie zijn mijn favoriet). Bij deze zippie zitten weer leuk 2 zakjes bij de heupen en een schattig borstzakje. De details op zo’n jurkje maken de Tante Betsy jurkjes zo gaaf.

Ook het kraagje bij dit model vind ik super. Je hebt ook het Dress Wen model, deze is zonder kraagje en heeft wat langere mouwen. Voor ieder weer wat wils!

Tante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz

Met mijn 1,67cm valt dit model mooi op de knie. Een perfecte lengte voor mij, als hij korter zou vallen zou ik mij daar niet heel prettig bij voelen. Eigenlijk vallen alle jurkjes bij mij altijd erg mooi op lengte.

Om het rood te accentueren konden mijn Sanita laarzen niet ontbreken natuurlijk! Deze ontving ik afgelopen jaar van 38dresses.nl, waar je overigens de nieuwe Tante Betsy collectie al kunt shoppen!

Tante Betsy Dress Zippie Cactus

Tante Betsy Dress Zippie Cactus

Het foto’s maken was overigens best fris zo op de vroege zondagochtend. En de wind, zie mijn haar, zorgde voor niet al te charmante foto’s. Lol.

Ik heb overigens nog 2 jurkjes om te fotograferen. Deze komen ook zo snel mogelijk op mijn blog. Ook bestelde ik bij 38dresses nog een jurkje, ik was ook op dit jurkje op slag verliefd!

Tante Betsy Dress Gallop

Voor de andere jurkjes op mijn wishlist (en vesten) wacht ik totdat de collectie bij Tante Betsy verkrijgbaar is. Aankomende week mag ik dan nog even mijn slag slaan. En dan weer geduldig wachten op de tweede lichting. 😉

Ik merk dat ik nog wel heel kritisch ben als ik naar mijn foto’s kijk. Ik zie ook gewoon dat er wat kilo’s af moeten van mijzelf. Alleen die drive om dat ook voor elkaar te krijgen, daar schort het nog een beetje aan. Aan de andere kant, ik voel mij helemaal happy in de jurkjes, en die nieuwe collectie geeft mij ook weer even een boost. Dus we zien wel wanneer die kilo’s eraf gaan, ik leg even geen druk op mijzelf. Door de verbouwing waar wij nu middenin zitten kan ik “afval-stress” er toch niet bij hebben. Alles op zijn tijd….

Tante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz

Dus ben ik gewoon blij, blij om wie ik ben en wat ik met mijn kleding uit straal. De nieuwe collectie geeft mij weer een hoop energie en blijdschap. Van die geluksmomentjes als je weet dat er een jurkje aan komt met de post, en de blije momenten als je in de ochtend weer voor je kast staat en een jurkje kan uitzoeken voor die dag. En dat de Dress Zippie Cactus Diaz mij happy maakt, dat straalt denk ik wel van de foto’s af. 😉

Vanaf 16 februari is de Dress Zippie Cactus Diaz online te krijgen bij Tante Betsy voor 89,95.

Wat vind jij van het cactus printje?

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Cindy

  Ik vind je prachtig. Jammer dat we zelf vaak vooral onze minpunten zien. Ik zie een mooie vrouw in een hele mooie jurk.

  februari 11, 2018 at 10:57
 • Reply Natasja

  Het is een prachtig jurkje, en hij staat je geweldig. Heel mooi gecombineerd met de rode accenten. Niet te kritisch naar jezelf kijken hoor, ik zie werkelijk nergens iets storends of kilootjes teveel. Geniet van je mooie jurkjes en van wie je bent, dat is het aller- allerbelangrijkste! ♥
  Natasja onlangs geplaatst…Annemarie Börlind Hyaluron AmpullenkuurMy Profile

  februari 11, 2018 at 11:15
 • Reply Jobke

  Wat fijn om weer eens een outfit post van je te zien. Dit jurkje staat je prachtig! Echt voor jou gemaakt.

  februari 11, 2018 at 12:54
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hij staat je echt superrr! En ik vind het leuk die enthousiaste Hollandse wind foto’s!
  Heerlijke jurk om van te genieten en hij valt inderdaad heel mooi op maat.
  Ik showde hem ook ‘even’ in mijn Live on Facebook film (gezellig dat je ook even op bezoek was bij mij in de huiskamer ;)).
  En door al die leuke kleurtjes in de print inderdaad ook met veel te combineren.
  En wow prachtig met die rode Sanita klompjes. Woww! Ga maar heerlijk genieten van je jurkjes lieverd. En bij mij moeten er ook flink wat kilo’s af, maar als je nog niet helemaal lekker in je velletje zit dan is dat niet de eerste prioriteit. Gelukkig staan de Tante Betsy jurkjes ons prachtig en maken ze ons blij. Leuk kwebbelblog! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy blog Love, Peace & Joy giveawayMy Profile

  februari 11, 2018 at 14:06
 • Reply Jelma

  Hoe herkenbaarvan die kilo’s, ook bij mij moet er wel wat af, maar met het vele bankhangen van de afgelopen maanden vanwege een burn-out lukte dat niet. Toch voel ik me fijn in mijn jurkjes.
  En dat is het belangrijkste!

  februari 11, 2018 at 14:30
 • Reply chucky1012

  Wat staat deze pretty dress je mooi
  Mooie combinatie met rood.
  Werkelijk….
  Waar zitten dan de kilo’s die teveel zijn…
  Ik zie het niet.

  Xoxo

  februari 12, 2018 at 07:30
 • Reply Lenie

  Ik vind hem super en hij zo ook zomaar op mijn wishlist kunnen komen. Ik wacht nog heel even de rest van de collectie af. Leuk dat je weer terug bent Hilde

  februari 15, 2018 at 16:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge