Follow:
sieraden

Mijn sieraden wishlist

Of het komt omdat Amy en Fenna helemaal in to de sieraden zijn of dat ik gewoon zelf zin heb om mijn collectie sieraden/accessoires aan te vullen, ik weet het niet. De afgelopen dagen heb ik een klein lijstje met sieraden samengesteld welke ik nog wel héél graag ooit zou willen hebben. Welke dat zijn? Ik laat het zien!

Buddha to Buddha

Iedereen in ons gezin heeft een zwak voor Buddha to Buddha armbanden (ok, alleen Thomas nog niet). Andries heeft al diverse keren op het punt gestaan er een te kopen, en ook ik ben al bijna diverse malen gezwicht. Fenna heeft een Buddha to Buddha ring en Amy heeft al wel een armband die ze graag wil. Ik zou mijn Pandora armband namelijk heel graag combineren met een mooie zilveren Buddha armband. Maar ook zo’n leren armband zoals op de afbeelding hierboven wil ik heel graag. Een beetje kleur om mijn pols vind ik namelijk ook erg leuk!

Pandora bedels

Deze Pandora bedel is volgens mij van de nieuwe collectie en ik vind hem toch geweldig! Ik speel al ruim 3 jaar één spelletje op mijn telefoon, Dragon Mania Legends, en ik moet daarom dit draakjes wel hebben toch? Ook zou ik graag een boekenbedel van Pandora willen, maar ik kan er alleen eentje vinden met een afstudeerpetje erbovenop. En dat wil ik liever niet. Maar dit draakje gaat er zeker komen!

Joy Jewellery Bali

Dit is een merk waar Amy en Fenna helemaal verslingerd aan zijn. Een merk wat hier in de regio mega populair is onder de jeugd. Maar ik vind het stiekem ook hele leuke sieraden 😉

Een paar oorbellen, een leuke ring en een armband zou ik zeker nog wel een keer willen hebben (en dan goed bewaken dat het niet wordt ingepikt door mijn lieftallige dochters)

Dit armbandje vind ik bijvoorbeeld ook erg leuk met die aqua kleur. Een beetje combineren met kleuren vind ik altijd wel erg leuk.

Voorlopig kan ik eerst nog even flink gaan sparen voordat ik deze hele wishlist in mijn bezit heb, maar dat er een aantal dingen ooit in mijn sieradenkistje komen, dat is zeker!

Hou jij ook van sieraden?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge