Follow:
beauty, samenwerking

Mooie merken bij Viva Donna!

Soms kom je een webshop tegen die even een spotlight waard is. Een webshop met mooie merken, merken die niet alledaags zijn, en een vriendelijke service. Vandaag in de spotlight: Vivadonna.nl!

Viva Donna

De webshop Viva Donna is opgericht door schoonheidsspecialiste Sandra. Zij is een hardwerkende, enthousiaste en creatieve ondernemer en altijd al dol geweest op cosmetica. 

“Maar het begon na verloop van tijd toch te kriebelen. Overal kwam ik van die leuke producten tegen, leuke sets, hebbedingetjes, noem maar op!! De salon stond inmiddels wel een beetje vol dus heb ik mijn webshop opgezet. De naam Viva Donna is afkomstig van mijn dochter, die heet Donna. Dat vond ik wel een mooie pakkende naam.”

Merken

 

Viva Donna is de enige in Nederland die het merk Neoderma Old Style verkoopt. Dit is een merk dat gestopt is en dus moeilijk te krijgen. Viva Donna heeft nog een mooie voorraad weten te krijgen en hier kan je dus terecht voor dit merk.

Ken je het merk Wrinkles Schminkles? Dit is een merk met een wonderproduct; anti-rimpel pads die je aanbrengt voordat je gaat slapen. En gedurende de nacht werken deze pads actief op je rimpeltjes. Ideaal! De tijd vertragen terwijl je slaapt, wie wil dat nou niet?

Ook voor een goede deodorant van het merk Loveli kun je terecht bij Viva Donna. Loveli had als eerste een deodorant zonder aluminium, iets wat vaak in het nieuws is geweest. 

Omdat Sandra schoonheidsspecialiste is heeft zij veel kennis van salonmerken. Merken die niet in de standaard drogisterij verkrijgbaar zijn. Voor merken zoals Decaar, Keenwell, Ericson Labratoire, Algologie kan je ook bij haar webshop terecht. Mocht je specifieke vragen hebben bij huidproblemen bijvoorbeeld, dan kan zij je daar perfect mee helpen.

Ben je dol op producten voor nagels? De volgende merken zijn ook volop verkrijgbaar bij Viva Donna: OPI, Alessandro, Trind en Tweezerman. En zeker voor Alessandro Striplac moet je even een kijkje nemen in de webshop, hier vind je echt een mega groot assortiment.

Service

Je hoeft niet lang op je bestelling te wachten bij de webshop. Is het op voorraad en bestel je voor 12:00 in de middag? Dan kan je het pakketje de volgende dag al thuis verwachten. En altijd met leuke extra samples bij je bestelling (dat vind ik altijd een cadeautje!)

Ook is er elke maand een leuke actie bij de webshop. Dit kan een korting zijn, of een leuk presentje bij je bestelling. En tip: ik zou je maar inschrijven op de nieuwsbrief, dan ontvang je direct €7,50 korting op je bestelling!

Mocht je dus vragen hebben over een bepaald huidprobleem, of op zoek zijn naar bovengenoemde merken, dan kan je zeker terecht bij Viva Donna!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge