Follow:
lifestyle

Sfeer creëren met mooie verlichting in tienerslaapkamers

lampdirect

“Mam, ik kan boven echt mijn huiswerk niet maken hoor….véél te donker!” Jaja, wat een geweldig excuus toch? Ik heb slechtere excuses van mijn dochters gehoord om maar niet aan het huiswerk te hoeven werken. Nou wordt het inderdaad al vroeger donker buiten en was het op hun slaapkamers niet echt gezellig met alleen het ‘grote’ licht aan. De oplossing? Sfeerlampen! En zo toverde ik twee tienerkamers om tot twee sfeervolle slaapkamers.

lampdirect

Fenna zit nu in de brugklas en heeft nu ook flink wat huiswerk. Naast een nieuw bureau was een tafellamp ook een must. Haar bureau staat in een donker hoekje van haar kamer, dus een mooie lamp kon daar prima bij. Fenna weet altijd precies wat ze wil en koos een prachtige sfeervolle houten landelijke tafellamp. De grijze kleur komt ook op meerdere plekken terug op haar slaapkamer, dé perfecte tafellamp dus! Door de stoffen kap verspreidt de lamp een warm licht, super sfeervol!

lampdirect lampdirect

Fenna heeft onlangs haar hele slaapkamer een opknapbeurt gegeven qua stijl. Haar kamer is niet zo groot, dus oogt snel vol en donker. Door de meeste muren licht van kleur te houden en schattige kleine accessoires heeft ze haar slaapkamer omgetoverd tot een prachtige tienerkamer! En dus nu geen excuus meer om haar huiswerk boven niet te maken 😉

lampdirect

Amy heeft een grotere en lichtere kamer. Voor haar was het huiswerk maken aan haar bureau, die tegen het raam aan staat, dan ook geen echt probleem. Zij zat met het feit dat ze in de avond geen lamp naast haar bed had om nog even te lezen in een tijdschrift. Dan is een vloerlamp de ideale oplossing!

lampdirect

Op deze manier heeft ze in de avond, als het donker is, een heel gezellig sfeertje in haar kamer om nog even voor het slapen gaan een boekje door te bladeren. Het mooie vond ik nog dat ze hem helemaal zelf in elkaar heeft gezet! Dit ging nog wel even lastig om de stang/poot in de voet te krijgen, maar ze gaf niet op. Super trots was ze dus dat ze deze lamp helemaal zelf in elkaar heeft gezet.

lampdirect

De lamp is 145cm hoog en strak van design. Helemaal in de stijl van Amy haar slaapkamer. De metalen lamp is brons van kleur en is van het merk Light&Living. Leuk detail, kijk eens naar het lampje:

lampdirect

Door bij beide kamers één sfeerlamp toe te voegen creëer je meteen een hele andere sfeer in de slaapkamer. Zeker nu Amy en Fenna vaker doorbrengen op hun slaapkamer om huiswerk te maken, te chillen met vriendinnen of zich even terug te trekken om te ontspannen is het belangrijk dat ze een gezellige kamer hebben. Door de mooie verlichting is dat zeker gelukt!

Liefs Hilde

**Samenwerking**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige lampen!
  Goede verlichting om huiswerk te kunnen maken is zo belangrijk en ook goedvoor de ogen.

  Xoxo

  september 20, 2018 at 06:52
 • Reply Mariëlle

  Die bureaulamp vind ik erg mooi! De website ga ik onthouden.
  Liefs,
  Mariëlle

  september 20, 2018 at 10:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge