Follow:
beauty

Nieuw! essence volume hero mascara power black

essence volume hero

Als essence met een nieuwe mascara komt ben ik altijd meteen nieuwsgierig. De meeste essence make-up producten zijn namelijk ontzettend goed voor de budget prijs die je ervoor moet betalen. Ik ontving de nieuwe ‘volume hero’ mascara en ben hem uiteraard gaat testen.

essence volume hero

De ‘volume hero mascara power black’ belooft extra volume en maximale wimpers. Door het elastomeer borsteltje wordt elke wimperhaar bedekt met een intens zwarte kleur. Van mijzelf heb ik vrij lange wimpers. Ik focus mij dus altijd op het volume aspect. Daarom ben ik extra benieuwd naar deze nieuwe mascara!

essence volume hero

Het borsteltje is wat harder dan ik prefereer. (ooit met zo’n zelfde soort borsteltje in mijn oog gestoken, niet slim!). Wat mij opvalt is dat de “haartjes” van het borsteltje vrij kort zijn. Ik ben heel benieuwd of dit wel het gewenste volume effect geeft wat ik hoop.

Voor

essence volume hero

Mijn prachtige mascara-loze oog. (alhoewel er nog wat restjes onder mijn oog te zien zijn haha)

Met essence volume hero power black

essence volume hero

Helaas vind ik het resultaat niet al te best. De mascara geeft wat lengte, maar heeft ook de neiging om mijn wimpers aan elkaar te laten plakken. Nou ben ik zelf iemand die eigenlijk altijd 2 verschillende mascara’s over elkaar heen draagt. Dus ik heb er voor het eindresultaat nog een andere volume mascara overheen gedaan. (van catrice)

essence volume hero

En als ik de essence mascara dus in combinatie met een andere volume mascara gebruik ben ik tevreden. De essence geeft in mijn geval dus meer lengte (ondanks dat er volume hero op de verpakking staat ;-)) en in combinatie met een andere volume mascara geeft het best een mooi effect.

Ben je dus op zoek naar een goede volume mascara, dan zou ik die van essence overslaan. Hij geeft naar mijn mening niet de volume die je van een volume mascara wenst.

De nieuwe essence volume hero mascara power black is vanaf nu verkrijgbaar bij oa het Kruidvat en kost 2,99

Liefs Hilde

** Ik heb dit product gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Amy

  Geeft inderdaad een mooi resultaat in combinatie met een andere mascara maar op zichzelf vind ik hem niet zo speciaal. Dan denk ik dat Essence betere mascara’s heeft!
  Amy onlangs geplaatst…Louis Widmer DouchecrèmeMy Profile

  april 18, 2018 at 09:29
 • Reply chucky1012

  Ik zou deze snel skippen omdat niet perfect is en de wimpers aan elkaar laat plakken…

  april 18, 2018 at 18:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge