Follow:
fashion, Tante Betsy

Nieuwe Tante Betsy Shawls en even bijkletsen…

tantebetsysjaal

Vandaag hoorde ik langs het hockeyveld dat het aankomende week weer heel warm gaat worden. Nou, daar zit ik eigenlijk helemaal niet op te wachten. Ik wil frisser weer, lekker lange mouwen en een jas aan op de fiets. En uiteraard mijn nieuwe Tante Betsy sjaal! Onlangs kreeg ik een verrassingspakket van de dames van Tante Betsy met hierin de prachtige roze sjaal, hoe gaaf?! Uiteraard show ik hem op mijn blog vandaag en hou ik even een kletspraatje.

tantebetsysjaal

De roze knalkleur maakt mij helemaal happy. En die gave bloemenprint erop laat je verliefd worden op de sjaal. Amy vond het trouwens een soort pixel print, dus hij past ook perfect bij de pixel jurkjes en rokjes! 😉

Op de foto draag ik mijn zwarte jas van Danefae, zodra het wat kouder wordt leef ik in die jas. Ideaal ook op de fiets en lekker waterdicht. Deze softshell jassen zijn echt zó ontzettend fijn! Stiekem hoop ik er in de toekomst nog wel één of twee aan mijn collectie te kunnen toevoegen. Vooral de rode wintervariant met voering, voor als het echt heel erg koud is!

En de softshell met stippen is ook een favoriet van mij!

38dresses.nl heeft een ruim assortiment aan de Danefae jassen. Als je eenmaal een jas van Danefae aan je kapstok hebt hangen dan ben je verkocht. Ik kan het je verzekeren!

Hoe is het nu?

Zoals jullie misschien op mijn blog hebben gelezen is 2018 best een rumoerig jaar al geweest tot nu toe. In maart kreeg mijn broer te horen dat er kanker bij hem was geconstateerd en nog geen 3 maanden later kreeg ik hetzelfde bericht. Beide een pittige operatie ondergaan en mijn broer moest daar nog bestraling bij. De maanden maart t/m juli zijn dan ook in een soort van waas voorbij gevlogen.

Voor mijn kinderen heb ik mij, vanaf het moment dat het telefoontje kwam dat mijn moedervlek niet goed was, groot gehouden. Ik heb hun destijds niet verteld wát er nou precies aan de hand was. Alleen dat het niet helemaal goed was en dat ze voor de zekerheid een stuk huid weg gingen halen in het ziekenhuis. Maar ’s avonds in bed kwamen geregeld de tranen. Bij ons in de kerk is een paar jaar geleden een jonge vrouw overleden aan een foute melanoom. Nou was mijn melanoom in een ander type onderverdeeld, tóch schiet dat door je hoofd. Ze was van mijn leeftijd….

Onbewust heb ik ontzettend veel energie verspilt aan het “normaal” doen tegenover mijn gezin. Dat merkte ik op het moment dat het telefoontje kwam met het goede nieuws. De eerste paar weken daarna was ik zó ontzettend moe! Wij waren op dat moment op vakantie en ik heb vaak even een middagdutje gedaan. Iets wat ik zelden tot nooit doe! Ik was gewoon op. De opluchting dat alles goed was en ook bij mijn broer goed nieuws kwam. Wat kan je wereld opeens op zijn kop staan!

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat die spannende tijden achter de rug zijn. Ik heb de laatste twee weken ontzettend veel energie. Ik ben positief, blij en geniet van de meest onzinnig kleine dingen! Als iets tegenzit (zoals gisteren een boete van 40 euro omdat mijn kaart voor de Randstad Rail was verlopen, en ik daar als leek niet echt op had gelet) kan ik mij daar maar zeer kort rot door voelen. Ik vind het de moeite niet om mijn tijd te verdoen aan chagrijnig zijn! Wellicht komt dat door de ervaring die ik heb meegemaakt, het heeft mij echt doen inzien dat het zomaar opeens heel anders kan lopen in het leven. Ik geniet van mijn gezin, van de mooie dingen in de natuur, van de cadeautjes die ik door mijn blog krijg en van elke glimlach die ik om mij heen zie.

tantebetsysjaal

En met zo’n knalroze sjaal kan je toch ook alleen maar blij kijken 🙂

tantebetsysjaal

De laatste tijd draag ik weer graag mijn Sanita laarzen. Vrijdagavond hadden Andries en ik een surprise party van één van mijn jongere broers. Hij werd 25 (broekie..haha). Ik had mijn Tante Betsy Dress Frieda Daisy Red aan (je kan een klein randje onderuit de jas zien spieken) en daar moesten natuurlijk mijn rode Sanita laarzen bij aan! Ook voor Sanita en Clumpy laarzen kan je bij 38dresses terecht trouwens. (hoop nog steeds dat ze ook Sendra gaan verkopen ;-)). Deze Sanita klompjes zijn trouwens ook geweldig!

Tante Betsy komt natuurlijk ook met prachtige winterjassen. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses showt twee kleuren van de jassen met verschillende kleuren sjaals.

Prachtige combinaties toch?! En die jassen zijn toch echt super chique?! Ik vind ze echt geweldig!! Zo kan je in stijl de winter door.

Andere kleuren sjaals heb ik al in een andere blogpost laten zien, maar hier nog even een mooi overzicht.

Weer zoveel keuze, voor iedereen wat wils!

Ik wacht met smart op de tweede lichting, jullie ook?

Terwijl ik deze blog type zit ik al heerlijk gedoucht in een Tante Betsy hoodie. Zaterdag is altijd een hockey dag. Vanmorgen om 8:15 was ik al met Thomas op de hockeyclub. Hij moest om 8:45 spelen en terwijl het zonnetje begon te schijnen heb ik genoten van mijn lekkere mannetje. Hij was aan het genieten! Daarna heb ik Fenna haar wedstrijd nog gekeken (Amy moest op hetzelfde tijdstip uit spelen) en voelde ik mij trots. Trots op het feit dat ik 3 prachtige gezonde kinderen heb die kunnen sporten en genieten. En toen we aan het einde van de dag allemaal weer thuis waren besefte ik mij dat ik geluk heb. Geluk dat we allemaal gezond.

Lieve volgers, geniet van elke seconde van de dag en straal dat uit! Of je dit nu doet in de vrolijke jurkjes van Tante Betsy, in een prachtige jas van Tante Betsy, Danefae of welk merk dan ook, dat maakt niet uit. Zet die glimlach op je gezicht, geef iemand een complimentje of vraag hoe het met iemand gaat. Laten we de wereld elke dag een stukje mooier maken door dit uit te stralen.

Dikke knuf,

Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Petra van Vliet

  Oh Hilde, wat een heftige tijd heb je gehad, en wat heerlijk om te lezen dat je nu geniet van elk moment. ❤️
  De tante Betsy shaals zijn prachtig hè?!
  Helaas kan ik niet tegen wol, maar gelukkig zijn er nog zoveel mooie wensjurkjes
  Ik heb de rode, waterdichte danefae jas, daar ben ik zo ontzettend blij mee, en krijg er geregeld complimentjes over.
  Die gestipte staat ook op mijn verlanglijstje
  Liefs!

  september 16, 2018 at 09:20
 • Reply Saskia P

  Prachtig blog Hilde, op alles.
  Fijn dat het goed gaat.

  september 16, 2018 at 11:13
 • Reply Corine

  Ja een heftige tijd is zoiets, ik ben twee jaar geleden mijn nichtje verloren aan kanker en zelf ook heel erg ziek geweest. Het maakt inderdaad dat je anders tegen dingen aan gaat kijken en ook echt geniet van alles om je heen. Blijven stralen in je mooie jurk en sjaal, het is je van harte gegund!!

  september 16, 2018 at 11:53
 • Reply chucky1012

  Heel vervelend dat jij in zo een vervelende rollercoaster zat!
  Jeetje wat erg vasn die boete.
  Maar heel goed dat jij nu geniet van jou prachtige gezin en verder kijkt want het leven kan zo mooi zijn…..
  Positief zijn en gelukkig zijn is belangrijk.
  Zulke mooie foto’s.
  Natuurlijk ook de andere TB blogger.
  Prachtige nieuwe TB items.
  Ze staan je zo mooi.

  Een prachtige dag Xoxo

  september 16, 2018 at 12:04
 • Reply Ellen jacobs

  Mooi geschreven! Mijn lief mag binnenkort ook naar een afwijkende moedervlek laten kijken, hij wilde dit nooit maar ik maak me heel erg zorgen. Nu weer extra.
  Gelijk heb je dat je nu extra geniet
  Lieve groet Ellen

  september 16, 2018 at 12:18
 • Reply Fhathima

  Poeh wat een heftige tijd heb je gehad! Fijn dat he nu weer kunt genieten!

  september 16, 2018 at 12:26
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd wat heftig om nog eens even zo alles bij elkaar te lezen. Ik was natuurlijk wel op de hoogte en heb je hierin ook gevolgd, maar om het zo nog eens allemaal bij elkaar te lezen moet ik toch even slikken. Zo mooi dat je nu gewoon heerlijk geniet van het leven en alle lieverds om je heen. Dat deed je natuurlijk al, maar nu toch extra. Onze Tante Betsy jurkjes en outfits maken ons daarnaast ook nog eens extra blij, niks leukers als in zo’n vrolijke outfit door het leven te gaan.
  En wat leuk dat je een verrassingspakket van Tante kreeg, geniet er heerlijk van lieverd. Dikke knuffels
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Who are the lucky Tante Betsy girls?My Profile

  september 16, 2018 at 16:54
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik wist niet dat ze ook sjaals verkochten bij Tante Betsy! Wat zijn ze mooi zeg! Die gaat op mijn verlanglijstje!

  september 18, 2018 at 09:29
 • Reply Corina

  Jeetje Hilde wat heftig deze tijd voor je en vooral de extra energie die je hebt gebruikt om je groot te houden. Daarmee raakte je mij echt. Knap dat je dit ook met ons deelt. Zo is het leven ook. Niet alleen de mooie jurkjes en sjaals. Er zit zoveel daaronder blijkt maar weer. Goed je weer te zien stralen! Veel liefs Corina vd G.

  september 28, 2018 at 11:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge