Follow:
lifestyle, schoonmaaktips

Nooit meer schuursponsjes weggooien dankzij de HURRICANE

Een schuursponsje wat jarenlang meegaat is natuurlijk veel beter voor het milieu. Ik heb dan nu ook alleen nog maar de proWIN HURRICANE in huis. Een handig sponsje met een ruwe en een iets gladdere kant. Ideaal om mee schoon te maken en te boenen.

proWIN Duo Pad HURRICANE

proWIN Duo Pad HURRICANE, een vezelconstructie van twee verschillende microvezels met geïntegreerde spons. Met de robuuste kant kan door de borstelharen structuur zelfs hardnekkig vuil en korstvorming opgelost worden en met de zachte kant kan het perfect opgenomen worden.De zachte kant is ook geschikt voor het oplossen van lichte vervuiling. Duo Pad HURRICANE kenmerkt zich door een hoog absorptievermogen en stabiliteit. Het is bijzonder handig in gebruik en door de doordachte technologie geschikt voor alle vereisten in de keuken.

Sinds ik de HURRICANE heb ben ik ook minder snel geneigd om pannen in de vaatwasser te proppen. Ik was altijd nogal makkelijk en stopte mijn pannen in de vaatwasser met als gevolg dat die ontzettend snel vol was. Schuursponsjes had ik ook niet altijd in huis omdat iemand dan de laatste weer had weggegooid en niet had doorgegeven aan mij (en dus met boodschappen niet meegenomen). Met de HURRICANE (die standaard op mijn aanrecht ligt) kan ik heel makkelijk de meest vieze pannen schoon krijgen. Hierdoor draait mijn vaatwasser ook minder vaak (en dus ook weer beter voor het milieu)

Theevlekken

Theevlekken zijn best hardnekkig. Al deed ik mijn mokken tien keer in de vaatwasser, de theevlekken gingen er niet uit. Met de HURRICANE is dat een fluitje van een cent. Ik heb eerst wat proWIN afwasmiddel (wat ik in een schuimpompje heb zitten) in de mok en liet dit even staan. Daarna de HURRICANE en warm water en binnen no time waren al mijn mokken weer als nieuw!

Dit doekje is echt een zeer handig hulpje in de keuken.

De HURRICANE altijd wassen in een waszakje op maximaal 60 graden. Voor alle proWIN doeken geldt ook dat je geen wasverzachter moet gebruiken tijdens het wassen.

De proWIN Duo Pad HURRICANE is €9,90. Voor meer info over het aanschaffen van de HURRICANE kan je contact met mij opnemen (hij kan verzonden worden als brievenbuspost)

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Jessica J.

  Járenlang?! Wauw! Ik ga me eens verdiepen in duurzaam de afwas doen – niet alleen op het vlak van producten die lang meegaan, maar uiteraard ook wat betreft de gebruikte materialen …
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush Oxford Street Exclusives 2019My Profile

  maart 13, 2019 at 09:55
 • Reply Jeannet

  Goed ding. Ik kende het niet, maar wist natuurlijk wel dat er een alternatief zou moeten zijn voor schuursponsjes. Dank en gr. Jeannet

  maart 13, 2019 at 11:58
 • Reply Véronique

  Ik had er nog nooit van gehoord, heb wel schuurdoekjes in huis. Naar gebruik ze vrij weinig. Was af op de hand, heb geen vaatwasser. Aangekoekte troep laat ik meteen met heet water weken, bij ernstige schade, schuurmiddel met afwasborstel

  maart 13, 2019 at 13:31
 • Reply Fifty Something

  Handig ding, dit. Alleen was ik niet zo vaak op 60°… Dat is ook niet zo ideaal voor het milieu.

  maart 13, 2019 at 16:35
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik vind het een grappige en veelbelovende naam voor dit product. Het lijkt me zeker handig om in huis te hebben.

  maart 14, 2019 at 09:13
 • Reply Nicolenicole

  Whuuut, dit wil ik ook wel proberen. Ik heb ook altijd zo veel moeite om mijn thermometer schoon te krijgen, meestal geef ik het op en laat ik het maar zoals het is haha
  Nicolenicole onlangs geplaatst…REVIEW | PS… ‘Nude Basics’ Eyeshadow PaletteMy Profile

  maart 14, 2019 at 20:12
  • Reply hillybillybeauty

   Kan altijd via mij besteld worden 😉

   maart 14, 2019 at 20:17
   • Reply Aurelia

    Dag Hilly,
    Prachtige verhalen. Eergisteren een een prowindemo bijgewoond, waarbij met orange power het toilet gereinigd zou worden. Wat een teleurstelling. De demonstratie was een regelrechte flop. Het schuim kwam tot driemaal toe niet omhoog. De urinesteen ging niet weg. En bij de eerste poging kregen bijna alle dames, inclusief de demonstratrice het benauwd. Ik had bij een eerdere bestelling al prowin orange gekocht.
    Ik zou toch wel graag een keer meemaken dat het wel werkt!

    december 11, 2019 at 11:25
    • Reply hillybillybeauty

     Dat is vervelend! Er zijn wel oorzaken waardoor het schuim niet omhoog kan komen, en de meeste consulentes adviseren wat laag te zitten bij het aanbrengen van het poeder. Bij mij is het urinesteen wel degelijk weggegaan (heb ik ook in een blog beschreven). Via de site van prowin kan je wellicht een klacht indienen?

     december 11, 2019 at 11:29
 • Reply Amelie van Writings by Amelie

  Dit ziet er veelbelovend uit!

  maart 16, 2019 at 13:04
 • Reply Nadia

  Wat een uitvinding! Ideaal… Moet zeggen dat ik schuursponsjes nooit zo’n fris idee vind, dus dit is helemaal top!

  maart 18, 2019 at 08:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge