Follow:
reizen

Onze vakantie in Engeland herbeleven!

hetfotoalbum

‘Waarom heb ik dit nooit eerder gedaan?’. Dat was het eerste wat door mijn hoofd ging toen ik online de laatste hand legde aan het fotoalbum. Het kostte mij misschien in totaal 2 uur om dit album samen te stellen. Het verzamelen van alle foto’s van diverse mobiele telefoons en de camera kostte mij misschien nog wel meer tijd. ;-). En het resultaat is zó gaaf! Een album wat zeker vaak even ingekeken zal worden.

hetfotoalbum

Al een aantal jaren neem ik mij voor om voor elk kind per levensjaar een fotoalbum te maken. Maar het idee dat het zoveel werk gaat kosten heeft mij er telkens van weerhouden. Maar wat mis ik het om soms even een fotoalbum in te kijken. Alles staat bij ons op een externe harde schijf. En dat ga ik toch niet zo snel erbij pakken om gezellig foto’s te kijken. Een fotoalbum maken van onze vakantie in Engeland wilde ik ook heel graag. En aangezien ik deze foto’s aardig bij de hand had besloot ik eerst eens een album te maken van een vakantie. Eens kijken of het echt zoveel werk is!

hetfotoalbum

Bij hetfotoalbum.nl begon ik met het uitkiezen van het formaat album. Na het installeren van een klein programma kon ik al aan de slag. Even een paar keer wat proberen en ik had het al heel snel onder de knie. Wat is dit makkelijk!

Ik kon makkelijk van pagina’s wisselen en het aantal foto’s per pagina selecteren. Een kind kan de was doen. Ik had niet verwacht dat ik het zo snel zou snappen en het ging daarom ook eigenlijk heel snel. Je kan teksten toevoegen op de door jou gewenste plaatsen en kiezen welke foto je groot of klein op de pagina wilt. Helemaal naar jou zin!

hetfotoalbum

Tijdens het samenstellen van het album vond ik het ook zalig om weer al die foto’s terug te zien. Ik begon meteen weer te genieten van alle herinneringen aan deze vakantie.

hetfotoalbum

Waarschijnlijk waren er nog veel meer tools om je album nóg creatiever in te richten, maar ik heb het even een beetje strak en niet al te ingewikkeld gehouden. Als een foto van mindere kwaliteit was werd dit ook netjes in het programma aangegeven.

hetfotoalbum

De kwaliteit van het album is echt super, net als een soort prentenboek. Een stevige kaft, met een prachtige glanzende foto op de cover. De bladzijdes zijn stevig en de foto’s van goede kwaliteit. Dit fotoalbum is echt een prachtig naslagwerk van onze vakantie.

Het maken van dit fotoboek heeft mij wel over de streep getrokken om meer albums online te maken. Eerst ga ik mij eens buigen over alle foto’s die op de externe harde schijf staan. Dan wil ik toch voor elk kind een mooi album maken met de mooiste foto’s van hun kindertijd.

Maak jij weleens een fotoalbum?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle

  Leuk hoor! Ik maak zelf al jaren albums bij Albelli. Tip: maak ook eens foto’s van kleine details zoals straatnaamborden, bloemen, etc.. Die kun je dan heel mooi als achtergrond gebruiken in je foto-album! En zelf vind ik het mooier om de tekst niet in de foto’s te plaatsen, maar er vlak onder of naast. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk 😉

  oktober 1, 2018 at 15:15
 • Reply chucky1012

  Zo mooi en leuk

  oktober 3, 2018 at 13:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge