Follow:
Outfit

Mijn Shameless Tante Betsy Wishlist!

Ik geef toe, ik heb een lichtelijke neiging tot een soort verzamelwoede op zijn tijd. ( zie hier mijn blogpost over mijn verzamelwoede ). Maar meestal zijn deze van korte duur. Mijn liefde voor en lichtelijke verslaving aan Tante Betsy duurt al ruim een jaar en wordt alleen maar heviger! Daarom nu mijn “Shameless Wishlist”. Kan mij het schelen! 😉

In deze blogpost ga ik al mijn Tante Betsy items plaatsen, van deze collectie alleen, die ik al een tijdje in mijn digitale mandje heb zitten. Een paar zijn inmiddels al besteld, maar ik heb er nog veel meer op mijn lijst. Weet je wat het is? Als ik een model en motiefje zó gaaf vind, wil ik ze allemaal uit die lijn. I can’t help it! Gelukkig weet ik ook dat ik het draag, aangezien ik alleen maar Tante Betsy draag. Dus een klein beetje gêne is daarmee al weggevaagd. 😉

Mijn Shameless Wishlist!

Tante Betsy Dress Summer Crossed Red

Tante Betsy Dress Summer Crossed Red

Dress Summer Crossed Grey

Dress Summer Crossed Grey

Dress Summer Crossed Black

Dress Summer Crossed Black

Dress Patsy Stripe Rose Black

Dress Patsy Stripe Rose Black

Dress Patsy Stripe Rose Grey

Dress Patsy Stripe Rose Grey

Dress Patsy Stripe Rose Navy

Dress Patsy Stripe Rose Navy

Dress Vera Army

Dress Vera Army

Dress Sporty Roses Army

Dress Sporty Roses Army

Dress Zippie Sunny Green

Dress Zippie Sunny Green

zippie sunny grey

zippie sunny grey

dress Senorita Navy

dress Senorita Navy

dress patsy stripe red

dress patsy stripe red

Summer Zippie Denim

Summer Zippie Denim ( ALLE KLEUREN )

Snappie Dalia Aqua

Snappie Dalia Aqua

Snappie Dalia Blue

Snappie Dalia Blue

Dress Poppy Green

Dress Poppy Green

Cardigan Swedish Blue

Cardigan Swedish Blue

Cardigan Jelly Bean

Cardigan Jelly Bean

Cardigan Grenadine

Cardigan Grenadine

Cardigan Maui Blue

Cardigan Maui Blue

Skirt Songbird Blue

Skirt Songbird Blue

Skirt Songbird green

Skirt Songbird green

Skirt Songbird Pink

Skirt Songbird Pink

Dress Lola Songbird Green

Dress Lola Songbird Green

skirt les fleur black

skirt les fleur black

 

skirt les fleur blue

skirt les fleur blue

skirt les fleur pink

skirt les fleur pink

Button Top Black

Button Top Black

Button Top Pink

Dit was mijn shameless wishlist! Ik heb mij niet ingehouden en gewoon echt alles erop gezet wat ik zou willen aanschaffen. Oh had ik maar een geldboompje! hihi. De Denim Skirts lijken mij ook wel super gaaf, maar ik denk dat ik die even aan zou moeten zien.

En oh lieve meiden, de najaarscollectie wordt ook al zo ontzettend mooi! Wát ben ik blij met Tante Betsy!!

Hebben jullie stiekem ook zo’n gigantische wishlist?

Liefs Hilde

Zo…..dat lucht op! 😉

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Ellen

  Blij dat mijn lijstje korter is maar je hebt mooie items er op staan

  april 23, 2017 at 16:12
  • Reply hillybillybeauty

   thanks!

   april 23, 2017 at 22:13
 • Reply Maria Louisa

  Geweldig. Ik ben ook een echte verzamelaar maar gelukkig is mijn lijstje een stuk korter. Zou me geen raad weten met zo’n lange lijst en mezelf diep in de schulden steken. Stiekem zou ik wel wat meer van de Snappie met de big flowers willen, liefst alle kleurtjes, en de zippie sunny grey. En van de oudere collecties een Mimi Green en een Mimi Red in een L.
  Maar ’t blijft fijn om over te dromen. Komende weken mijn kledingkast eens opruimen en wie weet verkoop ik wat via Marktplaats en kan er nog een jurkje bij voor me.

  april 23, 2017 at 16:41
  • Reply hillybillybeauty

   Dat is een super plan! Marktplaats kan je soms zomaar flink wat opleveren en je hebt dan wellicht weer zo een jurkje bij elkaar!

   april 23, 2017 at 22:13
 • Reply Esther

  Geweldig! Ik schaamde me al voor mijn behoorlijk lange lijstje . Gelukkig voor mijn portemonnee is die iets korter dan die van jou en zijn er ook modellen en kleuren, die mij gewoon niet staan. Maar je hebt groot gelijk. Er zit ook zoveel moois in deze collectie! Lekker van genieten.

  april 23, 2017 at 16:52
  • Reply hillybillybeauty

   Elke maand mijzelf verwennen met een jurkje. Al moet ik er nog 5 betalen, whahaha. Ik loop iets achter dus. lol

   april 23, 2017 at 22:12
 • Reply Petra van Vliet

  Oh, Hilde, mijn wishlist is ook enorm, maar er moet iets te wensen over blijven hé?

  april 23, 2017 at 17:13
  • Reply hillybillybeauty

   absoluut, dat houdt het interessant natuurlijk. Gelukkig ben ik in juni jarig, wie weet is mijn man zo slim om een bon te geven haha

   april 23, 2017 at 22:11
 • Reply Jobke

  De jurkjes vab Tante Betsy zijn meestal niet zo mijn ding maar de gestreepte jurkjes vind ik erg gaaf! Misschien toch ook maar eens één proberen.

  april 23, 2017 at 19:45
  • Reply hillybillybeauty

   Ja doen!! Voor iedereen wat wils 😉

   april 23, 2017 at 22:11
 • Reply Babs

  Zo, dat is eruit hahaha! De Patsy Stripe Rose Black Dress vind ik onwijs leuk! En de Summer Crossed Red zou mij ook niet verkeerd staan!

  april 23, 2017 at 22:34
 • Reply Deb

  Wat een mooie wishlist…. ik vind Tante Betsy ook zo’n leuk merk. Ik moet alleen even op zoek naar een vestiging in de buurt want wanneer ik voor de eerste keer iets bestel wil ik het wel even aanpassen. Ik zou heel graag het “Senorita Navy” jurkje willen hebben die vind ik echt heel erg leuk!

  april 24, 2017 at 12:51
 • Reply Bianca

  Is er nog wel ruimte in je kast ;-)? Ik vind vooral de eerste drie modellen erg leuk x

  april 26, 2017 at 13:26
 • Reply Beau Bewust

  Tante Betsy is nieuw voor mij. Maar een wishlist heb ik natuurlijk altijd! (en ja die van mij is ook altijd zo lang..) 😉

  april 26, 2017 at 14:58
 • Reply Ezra

  Wauw een lekkere lange lijst!! Wel heel leuk. Ik heb zelf een iets minder lange lijst maar ook wel een wish list met een heel aantal leuke items 🙂

  april 26, 2017 at 17:10
 • Reply Hanne

  Eerlijk gezegd had ik tot voor het lezen van dit bericht nog nooit van Tante Betsy gehoord; maar ik vind er wel een aantal hele mooie dingen tussen staan, zoals de ‘skirt les fleur black’ en ‘dress vera army’! 🙂
  Hanne onlangs geplaatst…Blogs in de spotlight en spam je blog #3My Profile

  april 26, 2017 at 17:28
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Jaaaaaaa!

  Ik heb die blauwe met de vogels in een jurkje, maar ik wil ze ook lekker allemaal!

  april 26, 2017 at 17:52
 • Reply mieke | mieksmind

  En ik dacht dat jou garderobe bijna alleen maar uit tante betsy bestond…maar het kan nog meer hihi! zoals ik al eerder zei: draag je ooit een broek :p haha! Leuke wishlist

  april 26, 2017 at 18:14
 • Reply Maaike

  Ik kende dit merk niet eens, maar ben er meteen al helemaal zot van. Vooral dat patroon met die vogeltjes is te gek.

  april 27, 2017 at 11:37
 • Reply Jouvence

  Wat leuk! De dress summer crossed grey vind ik erg mooi. xx

  april 27, 2017 at 17:17
 • Reply Aileen

  Wat een leuke kleding allemaal. De jurk op de foto staat je ook super goed. Mooi merk!

  april 30, 2017 at 23:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge