Follow:
fashion

Overhemden maken de man

overhemden.com

Het liefst zie ik Andries in een mooi overhemd, ik geef het eerlijk toe. Het staat altijd netjes maar toch casual, en daarbij vind ik het ook nog eens sexy. (mag ik dat zeggen? ;-)). Een tijdje geleden ontving ik voor Andries een prachtig overhemd van Calvin Klein in een prachtige kleur blauw met een klein geel ruitje als print. En laat dit overhemd ook nog eens ‘easy iron’ zijn!

In mijn twee vorige blogposts met prachtige overhemden kwamen wat meer nettere overhemden aan bod. In deze blogpost was het een prachtig hee lichtblauw exemplaar.

overhemden.com

En ook in de andere blogpost kwam een overhemd aan bod met een glans over de stof. Dat maakt het overhemd toch meteen iets klassieker en iets minder casual.

overhemden.com

Het overhemd van Calvin Klein daarentegen heeft een denim weving waardoor hij meer casual oogt. De stof is daardoor iets dikker en duurzamer. Ook de cutaway boord, waarbij de kraag is weggesneden en de boord volledig wegvalt, geeft dit overhemd een stoere look. Perfect om dagelijks te dragen, maar kan ook zeker voor feestelijke gelegenheden!

overhemden.com

Andries draagt een slim fit model wat bij hem toch echt het beste staat. Hij is wat breder van boven (en dat showt hij dan graag natuurlijk ;-)) en smaller rond de taille, een slim fit pasvorm is dan erg mooi. Hij heeft weleens “normale” pasvorm gepast, maar dan zit het bij de taille toch te wijd. Mocht je vragen hebben welke pasvorm het beste bij jou (of je man/vriend) past? Op de website van overhemden.com vind je alle informatie en kan je eventueel online vragen stellen.

https://overhemden.com/

Als je het overhemd van dichtbij bekijkt kan je de weving ook heel duidelijk zien. (foto is wat overbelicht aangezien de zon opeens volop ging schijnen. Het overhemd is donkerder blauw) Een echte stoere denim look met een leuk printje!

En voor mij is het feit dat hij makkelijk te strijken is echt een geschenk uit de hemel. Hoe graag ik Andries ook in overhemden zie, het strijken blijft natuurlijk een dingetje. Ik hou gewoon niet zo van strijken. Dit overhemd draagt hij redelijk vaak, maar in dit geval vind ik dat niet zo heel erg. Het overhemd is inderdaad heel snel gestreken. Top!

Vind jij je man/vriend ook ongelooflijk sexy in een mooi overhemd? Geef er één cadeau met Valentijnsdag! Check alle mooie overhemden online op overhemden.com.

Het overhemd van Calvin Klein is op dit moment afgeprijsd naar 45 euro. (van 79,90)

Liefs Hilde

** Ik heb dit overhemd ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi en heel veel keuze uit diverse mooie overhemden.
  Fijn dat ze in de aanbieding zjn.
  Hip, chique en trendy

  Xoxo

  januari 30, 2018 at 06:20
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wow wat staat die man van jou prachtig model! En overhemden staan hem prachtig en ook stoer.
  Manlief draagt nooit overhemden, maar toen we onlangs bij Tante Betsy de AW2018 wintercollectie mochten zien deed hij zomaar uit zichzelf een overhemd van Tante Betsy aan (of ze die naam blijven dragen is nog de vraag ;)).
  Ze zijn net zoals onze jurkjes van die heerlijke katoenen tshirt stof en die draagt mijn man wel altijd. Dus helemaal in zijn straatje zo’n overhemd van Tante Betsy, hij vroeg al meteen of hij nu ook eentje kreeg met de nieuwe lichting… Nee schat die komen pas in het najaar, je moet nog heel wat maandjes geduld hebben hihi…heerlijk toch?! Blijkbaar is hij nu ook fan! Wie weet jouw man straks ook. Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy happiness in a dress (and a top and skirt)My Profile

  februari 2, 2018 at 09:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge