Follow:
beauty

Stralend de feestdagen in met G.M. Collin

Terwijl ik deze blog typ straalt de zon nog volop in ons land. Waar veel mensen nog genieten van de warmte ben ik stiekem wel toe aan de herfst. Ik wil met een deken op de bank, een kop dampende thee en een kamer vol kaarsen de avonden doorbrengen. Ik heb zelfs deze week aan een collega laten weten dat ik mijn kerstboom al zou willen opzetten. Oke, misschien wijk ik dan wat af van de gemiddelde nederlander, maar dan is dat maar zo. Of ik ook al met de Kerstdagen bezig ben? Absoluut! Eerste Kerstdag staat al gereserveerd bij mijn zus (die ook de kerstboom al dolgraag zou optuigen) en ik ben al bezig met cadeautjes voor de kinderen. Mijn outfit? Nee, dat nog niet. Maar een beetje voorbereidend werk kan geen kwaad.

Huidverzorgingsroutine

Waar ik met mijn intro een beetje op doelde was het verzorgen van je huid. Waar ik mij nu bijna dagelijks op mijn werk tussen de boeken begeef, was dat vroeger tussen de beauty producten. Ik heb een flink aantal jaren in een parfumerie gewerkt. Huidverzorging is dus iets wat ik nog steeds belangrijk vind. In vergelijking met vroeger gebruik ik inmiddels wel meer natuurlijke producten, maar af en toe komt er een product voorbij waar ik heel enthousiast over ben. En dit natuurlijk met jullie wil delen.

En een kleine tip: als je nu al een mooie routine inbouwt voor je huid, dan straal jij aankomende feestdagen nog meer dan de meest glimmende kerstbal in je kerstboom šŸ˜‰

G.M. Collin

“G.M. Collin ontwikkelt superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering voor de rijpere huid en bereikt ongeĆ«venaarde resultaten voor alle huidtypen en huidcondities, dankzij haar erkende expertise en innovatieve ingrediĆ«nten.”

Het belangrijkste van je hele huidroutine is het reinigen van je huid. Je kan de duurste huidverzorging smeren, maar als je dat aanbrengt op een niet goed gereinigde huid schiet je daar helemaal niets mee op. Ik ontving deze prachtig uitziende flacon van het merk G.M. Collin. Sensiderm Oil van G.M. Collin ziet er echt luxe uit en staat ook nog eens heel mooi in de badkamer šŸ˜‰

Deze gezichtsreiniger op oliebasis van G.M. Collin omhult als een streling en zorgt voor een echte zintuiglijke ervaring. Bij
contact met water emulgeert deze delicate olie met Sophora Japonica-bloemextract en arganolie in een melk. De Sensiderm
Cleansing Oil, met een zeer aangename geur, reinigt de huid op milde wijze, terwijl de reiniger waterproof make-up op het
gezicht, de ogen en de lippen oplost. Terwijl de reiniger voor ieder huidtype geschikt is, kunnen de gevoelige huidjes al helemaal in
hun handjes knijpen met deze reiniger. De olie reinigt niet alleen, maar maakt de huid zijdezacht, zonder een vettig laagje.

Het reinigen van mijn gezicht met een product op oliebasis heeft mijn voorkeur. Ik hou van een rijk product, zeker nu ik wat ouder word en mijn huid meer voeding nodig heeft. In de ochtend reinig ik mijn gezicht met een speciale zeep (om plastic afval te verminderen) en in de avond gebruik ik altijd kokosolie. Maar dit product trok zo mijn aandacht dat ik het dolgraag wilde testen. En ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij word van dit mooie product.

De reinigingsolie ruikt subtiel en prettig. Op de foto zie je de olie zonder contact met water. Wanneer je onder de douche stapt om en je de olie mengt met een vochtig gezicht ontstaat er een milde melk. Het is nu heel makkelijk om op een milde manier al je make-up en vuil van je gezicht te reinigen. Mijn huid voelt na gebruik niet trekkerig aan en is schoon.

Wil je jezelf echt even verwennen? Dan is deze reinigingsolie van G.M. Collin een heerlijk cadeau!

De G.M. Collin Sensiderm Cleansing Oil kost 47,95 en is online verkrijgbaar.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge