Follow:
fashion, Tante Betsy

Tante Betsy tweede lichting nieuwe collectie!

Tante Betsy najaar

“Pas op! Deze blogpost kan slecht zijn voor je portemonnee!”

Want wederom zijn er weer ontzettend veel prachtige jurkjes, rokjes en andere kledingstukken bij de online shops binnengekomen waar ik in ieder geval flink van ben gaan stuiteren. Tante Betsy heeft weer voor iedereen wat wils en er zit eigenlijk téveel moois tussen. Ik laat weer een greep uit de collectie zien.

Tante Betsy najaar

Eén van mijn favoriete modellen, de zippie! En polkadots blijven eigenlijk altijd hip en gaaf naar mijn mening. De Tante Betsy Dress Sporty Dot is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Echt een ontzettend leuke jurk al zeg ik het zelf. (blauw en rood zijn mijn favoriet!). Makkelijk te combineren met een gave kleur panty/legging/maillot en stoere laarzen. Dit is een jurkje welke ik zeker vaak zou dragen in het najaar. (94,95)

Tante Betsy najaar

Tante Betsy Dress Sports is een stoerder jurkje. Is ook verkrijgbaar in rood en zwart heb ik gezien. Dit is echt zo’n jurkje waar stoere sneakers geweldig onder staan! Deze staat niet op mijn wishlist omdat bij effen jurkjes mijn buik sneller tekent. Maar ik gok dat dit jurkje bij veel andere dames een favoriet zal zijn! (94,95)

Tante Betsy najaar

Op dit printje werd ik meteen verliefd! Dress Mila Parkeet Black is dit. Een geweldige kleurencombinatie dat zwart met turkoois en groen. Echt een plaatje! Ik ben zelf nooit heel blij met een overslag bij de boezem omdat ik niet een hele grote boezem heb blijft er vaak ruimte over en sluit het niet mooi aan. Tóch lijkt hier, door de plooitjes bij de taille, de stof goed strak te trekken bij de boezem. Ik zou hem moeten passen om te zien of hij mooi staat bij mij. Maar ik vind de print fantastisch! (Had hier graag een zippie van gehad…lol). (79,95) – verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Tante Betsy najaar

Dit model is Dress Sterre en ik denk dat ik in dit model ga voor de zwarte versie. Leuk met die mouwtjes! Ook nog een blauwe versie is er van de Parkeet jurkjes, dus volop keuze. (84,95)

Tante Betsy najaar

Dress Skippy Nicky Velours is een jurkje om aan te blijven houden denk ik. Velours is natuurlijk een heerlijke stof (ik noem het altijd pyjama stof). Zalig om te dragen denk ik! Volgens mij moet iedere vrouw zo’n jurkje hebben, een soort troostjurkje waar je lekker in weg kan duiken. (89,95)

Tante Betsy najaar

En dan is er ook nog de Skippy Stripe Nicky Velours! Maak me gek!! Deze jurkjes schijnen wat groter te vallen, dus neem een maatje kleiner bij het bestellen. Dit is toch écht wel een toppertje zo met die streepjes. Love it! (89,95)

Tante Betsy najaar Tante Betsy najaar

En om even in het velours-hoekje te blijven, ook deze gave jasjes zijn nieuw! (en ja ook in het streepjes patroon verkrijgbaar). Jacket Jacky Nicky Velours. Lekker stoer zacht jasje om over je Tante Betsy jurkjes (van bijvoorbeeld de zomercollectie met korte mouwen) te dragen. Of stoer op een jeans! Altijd handig om zo’n jasje in de kast te hebben toch? (89,95)

Tante Betsy najaar

Tante Betsy najaar

Als je niet zo van de printjes bent met dieren is dit een prachtig (beetje grafisch) jurkje: Dress Betsy Triangle. Vekrijgbaar in verschillende kleuren. (89,95)

Tante Betsy najaar

Een heel ander soort print dan ik van Tante Betsy gewend ben, Dress Mia Vintage Deer. Een prachtige jurk in herfstkleuren. De rok van deze print vind ik echt super gaaf!! Mooi te combineren met het okergele vest van Tante Betsy! (89,95)

Tante Betsy najaar

En dan een print waar ik helemaal verliefd op ben. Dit is Dress Victoria Retro Green. Een geweldig retro printje!! Verkrijgbaar in verschillende modellen, en ik ben gevallen voor het model ‘Wen’ met ritjes! Ook is er naast het Victoria model en het Wen model nog een Zoe model met overslag. Kijk en geniet!

Tante Betsy najaar

Die onderste; fantastisch!!!!  (Victoria model 84,95, andere twee modellen 89,95)

Tante Betsy najaar

Dan is er ook een geweldig printje met vosjes! Dress Lemonade Foxy. Super schattig vind ik dit printje. Het model is voor mij niet echt een favoriet, dus ik sla dit jurkje over, maar wát een geweldig printje. Ook verkrijgbaar in groen en rood. (84,95)

En dan mijn meest favoriete!! Dress Selma Rain en Zippie Rain. Van beide wil ik beide modellen in beide kleuren, haha. Ik ben smoorverliefd op dit jurkje. De kleuren, beide modellen, absoluut toppers voor mij!! (Dress Selma 89,95 en Zippie 99,95)

Dress Auntie Little Dot doet mij een beetje denken aan een ‘oudje’ van Tante Betsy (wellicht daarom ook die naam ;-)). Dit keer met een gave pixel print op de jurk. Geen model voor mij, maar ik weet dat Susan van 365daysofhappytantebetsydresses hierin zal shinen! (84,95)

En over dots gesproken, naast de zippies is er ook nog een Selma model! (ik hou van Selma ;-)) (89,95)

Ook dit jurkje is wel eentje die op mijn wishlist komt denk ik. In ieder geval ontzettend veel gaafs! (en dan heb ik de rokjes en shirts/blouses en leggings nog niet eens laten zien. Wellicht binnenkort!

En ik ben nog steeds aan het kwijlen bij de winterjassen…..ik hoop dat ik die nog kan scoren binnenkort!

Welke is jullie favoriet?

Op dit moment is de allernieuwste lichting nog niet bij Tante Betsy zelf online, maar wel bij online shops zoals 38dresses.nl.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Hihihi…
  Gepaste titel
  Prachtige items van de tweede lichting van T.B..

  Xoxo

  september 25, 2018 at 15:51
 • Reply Chantal

  Hey Hilde,

  Wat een leuke blog!En wat leuk de manier waarop je de 2de lichting van tante betsy beschrijft!
  Ik ben helemaal weg van de Zippie Rain (net als jij) en ik wil je vragen welke maat je daarvan draagt.
  Ik heb zelf 2 snappies van vorig jaar winter, en weet niet of deze qua maatvoering te vergelijken zijn.

  Lieve groetjes Chantal

  september 25, 2018 at 22:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge