Follow:
samenwerking

Verras je Valentijn met een leuk origineel cadeau!

Valentijnsdag, zoveel mooie herinneringen heb ik daaraan. In mijn tienerjaren was dat toch dé dag om naar uit te kijken. Zou er dit jaar een mooie kaart met een prachtige boodschap door de brievenbus vallen? (veel romantischer dan de app-tijd van nu). Zelf stuurde ik ook bijna elk jaar wel een mooie kaart naar mijn geheime liefde. Zo spannend allemaal! Ook toen ik een vriendje had kocht ik vaak een cadeautje met Valentijnsdag. Elkaar even extra laten zien dat je elkaar lief vindt is gewoon leuk!

Nu ik al flink wat jaren getrouwd ben is Valentijnsdag niet meer een dag die wij “vieren”. Mijn man vindt het eigenlijk maar onzin, en onze trouwdag is een week later waardoor we, als wij überhaupt een cadeautje willen geven, wij dit op die dag doen. Toch leek het mij leuk om wat cadeautips te geven voor Valentijnsdag. Per slot van rekening heb ik ook 2 pubers in huis die beide stiekem verliefd zijn. Dus ik gok dat de spannende dagen rond Valentijnsdag in huize Janbroers vanaf dit jaar weleens hoogtij kan gaan vieren.

Naast een kaart of een bos rozen is een cadeau natuurlijk ook heel leuk om te geven. Jouw prins op het witte paard zal natuurlijk heel erg verrast zijn als er opeens een leuk cadeautje in zijn kluisje of schooltas opduikt!

Chocolade is natuurlijk altijd goed! Niet alleen meiden/vrouwen houden van chocola. Om een beetje een origineel en stoer cadeau in de vorm van chocola te geven, is dit natuurlijk hét perfecte cadeau!

Ook past dit makkelijk in een schooltas of kluisje. Kaart erbij en klaar!

Heb je al een tijdje een relatie, en zou je wel een volgende stap willen zetten. Dan kan je met Valentijnsdag de perfecte hint geven!

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze altijd. Als je dan dit leuke cadeautje aan je valentijn geeft weet je zeker dat je scoort! Door de verpakking met het sterretje, die je kan aansteken, krijg je een super feestelijk cadeautje!

Wat ontzettend leuk bedacht! En super origineel om dit aan je (geheime) valentijn te geven.

En ben je er zo van overtuigd dat jij de perfecte match bent met je valentijn? Een betere hint dan deze gepersonaliseerde mok kan ik niet bedenken. 😉

Stiekem ben ik heel benieuwd of er bij ons thuis een kaart voor de meiden binnen gaat komen. Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden voor ze! Want wat is er nou leuker dan te weten dat er een jongen heimelijk verliefd op je is?

It’s all about….

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Zo leuk en fijn om elkaar toch iets kado te geven…..

    Xoxo

    januari 25, 2018 at 05:15
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge