Follow:
boeken

Verzwegen trauma – Melissa Skaye (deel 6 VT-serie)

verzwegen trauma

Wat keek ik ontzettend uit naar het lezen van dit boek! Sinds ik kennis leerde maken met de ‘VT’ serie van Melissa Skaye ben ik fan. Ik ben fan van de hoofdpersonages Sanne en Luca en ik ben fan van de schrijfstijl van Skaye. De spanning die in elk boek stukje bij beetje wordt opgebouwd, de geweldige plottwisten en de climax op het eind, zorgen voor een geweldige serie. Ook dit zesde deel is weer om van te smullen!

Synopsis ‘Verzwegen trauma’

In Hoorn komt een man tot de afgrijselijke ontdekking dat zijn onderbenen zijn geamputeerd, terwijl hij sliep. Hij heeft niets gemerkt en kan zich niets herinneren. De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden op de zaak gezet en komen erachter dat dit niet het eerste slachtoffer van amputatie is. Het motief van de dader is moeilijk te achterhalen en er is angst voor meer slachtoffers. Ondertussen krijgen de rechercheurs te maken met een andere zaak, de moord op een negenendertigjarig vrouw.

Elize, de vrouw van paragnost Will de Jager, overleed in 2004. Will heeft nooit in zelfmoord geloofd, zoals wordt beweerd. Sanne, die een relatie met Will heeft, onderzoekt de oorzaak achter de dood van Elize. De waarheid is schokkend. Onbedoeld komt Sanne ook nog eens achter een geheim van Will. Zijn verleden strekt zich uit naar het heden. Met alle gevolgen van dien.

verzwegen trauma

Samenvatting

Ook in dit deel krijgen we als lezer weer te maken met een gruwelijke zaak. In dit geval blijven de slachtoffers alleen leven maar krijgen te maken met een zeer gruwelijke verminking. Slachtoffers worden in hun (comateuze) slaap slachtoffer van een gruwelijke amputatie. Wanneer de slachtoffers een verband met elkaar blijken te hebben begint Sanne de puzzelstukjes stukje bij beetje in elkaar te passen. Maar dit is nog niet zo eenvoudig!

Naast de verhaallijn van de gruwelijke amputaties krijg je ook weer een kijkje in het privéleven van Sanne en haar vriend Will. Door deze persoonlijke verhaallijnen in de VT serie krijg je als lezer steeds meer een band met de hoofdpersonages. Dit geeft de serie voor mij al zoveel meer diepgang! Je zou de delen van deze serie los kunnen lezen, maar om de groei van de hoofdpersonages door te maken zou ik adviseren toch bij het eerste deel te beginnen.

Melissa Skaye weet ook op een zeer pakkende manier de emoties van de slachtoffers neer te zetten. Dit maakt de hele situatie en de gebeurtenissen geloofwaardig. Hoe gaan de slachtoffers om met deze verschrikkelijke gebeurtenis? Hoe bouw je weer een leven op wanneer je in het verleden iets gruwelijks hebt gedaan? Hoe ga je ermee om als je achter iets vreselijks komt wat je partner betreft? Op een geniale wijze weet Skaye de lezer te blijven boeien en een meesterwerk te leveren. Wat mij betreft komt er een tv-serie van deze reeks! Ik ben fan!

‘Verzwegen trauma’ krijgt van mij een dikke 5 sterren!

verzwegen trauma

Informatie

Verzwegen trauma (deel 6 VT reeks) – Melissa Skaye

Uitgeverij LetterRijn

Paperback, 300 pagina’s

ISBN: 9789491875892

Prijs: €18,00

Verkrijgbaar bij de boekhandel en bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge