Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #79

Sushi, verkleden, nieuwe boeken, hockey, storm en een heerlijke rustige ochtend. Allemaal deze week voorbij gekomen! Ik neem jullie weer mee naar mijn afgelopen week.

Maandag

Vandaag kreeg ik met de post een ontzettend gaaf boek binnen van de uitgever! Ik ben hier zó benieuwd naar!

In de avond deden de meiden en ik iets stiekems. Andries was met Thomas naar judo, en wij lieten voor onszelf sushi bezorgen (zij lusten dat niet, dus echt heel schuldig vonden voelden wij ons niet). En het smaakte verrukkelijk!

Als ik deze foto zie krijg ik er meteen weer zin in!

Dinsdag

Vandaag weer met Thomas naar logopedie. Hij gaat super vooruit en ging in de wachtkamer nog even heel fanatiek oefenen. Kijk zijn ingespannen snoetje…haha

Na de logopedie bracht ik Thomas weer naar school en reed ik nog even naar huis om een uurtje te relaxen. Dat kwam goed uit want toen ik de straat in kwam rijden kwam net de pakketpost bezorger aan. Met een heleboel pakjes!

Nieuwe Catrice make-up! Echt zo ontzettend gaaf!

Mijn bestelde Illustrated Harry Potter boek. Echt ontzettend mooi is dit boek! Elke maand wil ik mijzelf een editie cadeau doen. Dat vind ik mijzelf wel waard…haha.

En voor Thomas 2 leuke verkleedsetjes! Deze samenwerking komt binnenkort op mijn blog. Thomas heeft de rest van de dag in zijn nieuwe outfits gelopen. 😉

Woensdag

Vandaag ben ik vergeten foto’s te maken. Thomas ging bij een vriendje spelen, daarna naar judo en ik ging met Amy mee naar hockeytraining. (waar ik gezellig met een moeder heb zitten kletsen). Ook heb ik vandaag heerlijk kunnen lezen.

Donderdag

Storm! Vandaag was dé stormdag in Nederland. Ik besloot daarom Amy ook maar naar school te brengen in de ochtend. Dus vroeg de deur uit, eerst Amy afzetten bij school en daarna Thomas en Fenna. Ik deed meteen de boodschappen en haalde nog ene pakketje op.

Super gaaf boekenpakket van uitgeverij De Vier Windstreken. Het boek De Smoezels gaan op schoolreis zijn Thomas en ik al aan het lezen.

In de middag haalde ik de kids allemaal weer op met de auto. We vonden de auto voor ons wel grappig met de Minion stickers.

Andries ging met Fenna naar hockey en ik maakte weer een ovenschotel met spruitjes. Vroeger vond ik ze niet te eten, maar ik vind ze nu zowaar lekker!

Ook las ik de eerste paar bladzijden in mijn nieuwe boek. Met dit boek doe ik mee met een blogtour, super gaaf! Nu ik deze blogpost schrijf heb ik hem al uit, en ik zal jullie verklappen dat het een geweldig boek is!

Ook haalden we in de avond de eettafel weg, die ging naar het grofvuil. We krijgen namelijk de tafel van mijn vader. Voor heel even was de kamer erg leeg en konden we zowaar hoepelen in de woonkamer! haha

Vrijdag

Voor mijn TBR lijst voor januari moet ik nog 2 boeken lezen en dan heb ik hem voltooid. (toepasselijk met de titel van het ene boek, haha). Gaat mij dat lukken in de komende periode?

Voltooid heb ik inmiddels al uit. En zondagavond (gisteren dus) ben ik begonnen in De Verloren Kinderen. Ik denk dat ik mijn TBR wel ga volbrengen! Yes!

Ook bracht mijn vader vandaag heel lief de tafel. En kijk eens wat een ruimte deze tafel biedt. Veel beter dan onze vorige tafel!

Super blij mee! En als we aan tafel eten schuiven we de tafel iets van de muur en zetten wij er een extra stoel bij. Tja, met een kleine ruimte moet je creatief zijn. Mijn vader gaat heel misschien nog een bankje maken voor achter de tafel, maar dat komt vanzelf wel een keer. Dit jaar nog nieuwe stoelen en dan ben ik helemaal blij!

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles en hadden de meiden club. Na de Voice ging iedereen naar bed.

Zaterdag

Vandaag genoot ik van een heerlijk rustig dagje. Fenna was niet lekker, dus de open dag van Amy haar school moesten we helaas skippen. Daardoor had ik wel een heerlijke rustige ochtend.

Ik deed met Amy nog een paar boodschapjes. Verder las ik vandaag best veel, want mijn boek kreeg ik in de avond al uit.

Daarna keek ik met Andries nog een Netflix serie.

Zondag

In de ochtend deden we rustig aan. Ik ging met Amy mee naar haar hockeywedstrijd, brachten daarom eerst Thomas naar mijn vader. Fenna bleef thuis en Andries moest naar de wedstrijd van zijn hockeyteam. Eenmaal thuis begon ik alvast een klein stukje in mijn nieuwe boek. Ik ben zo benieuwd naar deze!

En in de avond was het nog heerlijk genieten met Thomas op de bank. Even zijn logopedie oefenen, en lekker kroelen samen.

Morgen, als iedereen weer naar school is, ga ik weer aan de slag met mijn blog en lekker puinruimen. Op naar een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Heerlijke week en die sushi ziet er zo lekker uit.
  Prachtige tafel.
  Ben zo benieuwd naar de stoelen die jullie erbij willen…

  Xoxo

  januari 22, 2018 at 08:00
 • Reply jane

  Super leuk weer om te lezen ,ik ben begonnen met je te volgen en lees ook veel dingen terug ;)jij raden wat ik de laatste dagen heb gedaan heeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel blogs lezen
  echt genieten . en in veel dingen herken ik mezelf ook zo grappig .

  januari 22, 2018 at 09:57
 • Reply Jessica J.

  Spruitjesss! ♥ Ik moet er dringend nog eens klaarmaken! Mijn vriend lust het niet, maar op maandagavond eet hij niet thuis… O:-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush | Christingle Naked Body ConditionerMy Profile

  januari 25, 2018 at 11:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge