Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #163

hillybillybeauty.nl

Deze week had ik een beetje een kater….niet meer in Bath en weer het “gewone” dagelijkse leven. Via de app hadden mijn moeder, zusje en ik het steeds over Bath. Wat we een paar dagen geleden aan het doen waren, of ze ook iets nieuws van kleding aanhadden en dat we zo blij waren met onze gekochte spulletjes. Het volgende tripje kwam alweer ter sprake! haha. Maar wat deed ik nog meer afgelopen week?

Maandag

Meteen maar goed beginnen deze week. Ik moet zeggen dat ik zo blij ben met al die nieuwe schoonmaakproducten uit Engeland! The Pink Stuff was nog geen pond en daar kan je ontzettend veel mee! En die lekkere Dettol spray laat je huis al helemaal naar Kerst ruiken. Jammer dat er in Nederland niet echt veel van die seizoensgeuren zijn bij de schoonmaakproducten.

Vandaag was ik ook druk met het uitpakken van mijn koffer. Deze potpourri kocht ik bij de Marks & Spencer. Ziet er meteen gezellig uit zo op de tafel.

Omdat ik de afgelopen dagen in Engeland amper heb gelezen pakte ik dat vandaag natuurlijk ook weer op. Lekker in bed onder de warme deken.

Dinsdag

Vanwege het slechte weer was ik vandaag een soort taxi voor de kids. Gelukkig heb ik de mogelijkheid daartoe, dus mazzel voor de kinderen. Vandaag kreeg ik ook heel veel boekenpost!

En met de nieuwste Dog Man is Thomas zó ontzettend blij! Meteen in de auto begonnen met lezen.

Woensdag

Tja, dat schoonmaken is toch wel erg verslavend. En op zich een goede verslaving natuurlijk. Tijdens de boodschappen loop ik nu ook elke keer naar het schoonmaakmiddelen vak. Deze ging vandaag mee, die ruikt zo lekker!

En voorlopig hoef ik geen doucheproducten meer te kopen. Wij zijn voorlopig voorzien…haha

Donderdag

Nou, mijn plannen voor vandaag…

En uiteraard hou ik mij daar dan aan…;-)

Zo jammer dat ze dit niet in de Nederlandse winkels verkopen. Het ruikt zó lekker!

Helemaal schoon! En het ruikt helemaal naar winter/kerst nu…haha

Vrijdag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Gewoon lekker in huis bezig geweest en heerlijk gelezen. In de avond hadden Andries en ik een verjaardag bij vrienden. Erg gezellig!

Zaterdag

Wat was het koud! Wij moesten om 8 uur in de ochtend al op Catwijck verzamelen. Thomas zijn wedstrijd begon om half 9. Hij moest keepen, dat vond hij natuurlijk erg leuk weer. En ze wonnen ook nog eens met 3-1!

Aansluitend had Fenna haar wedstrijd ook op Catwijck (ik hou van dit soort toevalligheden!). Bij haar was het nog eens extra spannend. Zij gingen hun kampioenswedstrijd spelen. Bij gelijkspel of winst zou haar team al kampioen zijn van deze periode. En dat in de subtopklasse! En deze foto zegt genoeg denk ik…

Alle wedstrijden tot nu toe ongeslagen! Wat een prestatie van deze kanjers!!

Eenmaal thuis was het snel boodschappen doen en daarna lekker opwarmen met de kaarsjes en de kachel aan. Fenna moest leren voor haar proefwerken. Een feestelijke dag! (in onze kerstpyjama’s natuurlijk!)

Zondag

Vandaag heb ik heerlijk uitgeslapen. We deden in de ochtend dus lekker rustig aan. Begin van de middag even naar mijn vader. De meisjes konden wat geld verdienen met het wassen en zuigen van mijn broers auto. Daarna even met Thomas een rondje door de wijk, het was zulk lekker weer!

Thomas moet nodig naar de kapper…haha

Daarna met Amy en Fenna even naar de stad. Ze wilden even naar de Primark en ik eigenlijk ook om voor Thomas voor Fortnite poppetjes te kijken. Even gezellig met z’n drietjes!

Hoedjes passen is altijd leuk!

Iedereen geslaagd voor iets leuks en toen lekker weer naar huis. Andries keek Formule 1 en voetbal en ik dook lekker met een boek op de bank….Klaar voor weer een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge