Follow:
Outfit, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Betsy Bloms Black

Tante Betsy Dress Betsy Bloms

Er zijn nog een aantal jurkjes uit de eerste 2 lichtingen die ik op mijn wishlist heb staan. Eéntje daarvan was de geweldige Dress Betsy Bloms Black! De combinatie van het zwart met roze, de bloemetjes print, het Dress model, dé perfecte combinatie voor een geweldige jurk.

Tante Betsy Dress Betsy Bloms

Met dit mooie weer kan dit jurkje prima zonder vestje of spijkerjack (wat trouwens ook geweldig staat bij dit jurkje!). De mouwtjes hebben een ideale lengte voor het heerlijke lente weer. Ze bedekken mooi mijn stevige bovenarmen (met kipfilets ;-)) en het kleed ook nog mooi.

Het striklintje bij dit model zit wat hoger dan bij bijvoorbeeld de Dress Gallop. Ook weer een leuk detail dat niet alle modellen hetzelfde zijn. Het lint zit eigenlijk bovenaan de heupen en een klein stukje onder de boezem. Ik werd al verliefd op dit printje toen de eerste sneak peeks online kwamen. De rode versie kreeg ik opgestuurd van de lieve Tante Betsy dames, ik straal als ik dit jurkje draag!

Het kon dan ook niet uitblijven dat er een tweede kleur aan mijn collectie toegevoegd moest worden. Omdat ik de combinatie van zwart en roze geweldig vind, besloot ik mijzelf te trakteren op de Black variant.

Tante Betsy Dress Betsy Bloms

Ik draag hier maat L en die valt goed op maat heb ik het idee. Ik ben wel bezig een poging te wagen om een aantal kilo kwijt te raken. Vooral bij mijn buik (waar de kilo’s zich heerlijk ophopen altijd) mag er wel iets af. Toch kan je maat L ook met een paar kilo verschil nog prima dragen. Dus voorlopig kan ik dit geweldige jurkje nog makkelijk aan!

De kleine pofmouwtjes bij deze jurk vind ik overigens ook fantastisch. Die vallen nu beter op nou ik er geen vestje over draag. Het maakt het jurkje super vrouwelijk, ik hou ervan!

Tante Betsy Dress Betsy Bloms

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog wat huiverig ben om met blote benen te gaan. Nu woon ik bij de kust en is het iets minder warm dan in andere delen van Nederland, maar ik ben gewoon niet zo blij met mijn benen. Mijn eerstvolgende stap zijn luchtige slippertjes onder mijn panty en dan zoetjes aan eens kijken of ik met blote benen durf. Bangepoeperd ben ik hoor!

Ik ben nog niet zo zelfverzekerd als de andere Tante Betsy blogger Susan van 365daysofhappytantebetsydresses, zij straalt al heerlijk met haar blote benen!

Het motiveert wel om die paar kilo kwijt te raken. Ik krijg dan toch altijd meer zelfvertrouwen en dan kunnen mijn witte benen mij niet zoveel meer schelen. Wellicht dat mijn volgende Outfit of the Day mét blote benen zal zijn! (snel mijn bruin zonder zon eens tevoorschijn toveren ;-)).

Kijken jullie ook al uit naar de derde en laatste lichting van de Voorjaarscollectie van Tante Betsy? Dan komen de échte zomerjurkjes eraan. Ik ben super benieuwd!! Laten we met z’n allen de vrolijke kleuren tevoorschijn toveren in het straatbeeld, daar wordt iedereen toch blij van?

Bekijk alle Tante Betsy jurkjes op de site.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Betty

  Rood is een goede kleur voor jou, staat je hartstikke goed 🙂

  april 19, 2018 at 14:24
 • Reply chucky1012

  Het staat jou zo mooi

  april 19, 2018 at 15:49
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd gewoon doen hoor met die blote benen…je hebt nu weer een aantal dagen om de bruin zonder zon in te smeren en gewoon je panty’s te dragen. Als dan de zon zich weer wat prominenter laat zien ben je er klaar voor.
  Ik zag gisterenmiddag toen ik even in het zonnetje zat, dat mijn benen ook wel weer gesmeerd mogen worden whahaha. Maar och melkflessen horen er nu eenmaal bij in de lente.
  Deze Betsy Bloms Black staat je in ieder geval fantastisch! Ik schreef het net ook al bij je Diary. Echt ook een model voor jou, maar eigenlijk ook voor heel veel type vrouwen, we staan er stuk voor stuk mooi in.
  Geniet er heerlijk van lieverd! Dikke knuffels van mij
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy birthday!My Profile

  april 24, 2018 at 10:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge